Bertalan

Hídlap

Magyar bajnok lett az Esztergomi Vitézek csapata

Magyar bajnok lett az Esztergomi Vitézek rögbi csapata, amely az élvonalbeli bajnokság döntőjében 51-19-re győzte le a Battai Bulldogokat. Az eredményhirdetés során az aranycsapat játékosainak dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője adta át az érmeket és a trófeát.

Kiváló iramú találkozót láthattak azok, akik kilátogattak az esztergomi rögbipályára. A házigazda alakulat szerezte az első célt a mérkőzésen, majd a kezdetektől fogva uralták a párharcot. Rövid időn belül 24-0-ra is vezettek, majd a szünet előtt az ellenfél is megszerezte első pontjait. A folytatásban a százhalombatta becsülettel küzdött, de nem tudták felvenni a versenyt az elementáris erővel játszó hazaiakkal szemben.

A lefújás után dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője méltatta a fináléban szereplő csapatokat, akik sportszerűen küzdötték végig a mérkőzést. Végül Neuzer András elnökkel átadták a kupát a bajnokcsapatnak.


  • Törpeharcsafogó versenyt rendeznek Csolnokon

    Augusztus 25-én ingyenes törpeharcsafogó versenyt rendez a Csolnoki Sporthorgász Egyesület. A Csolnoki horgásztónál tartandó megmérettetésen egy horoggal felszerelt botokkal versenyezhetnek a horgászok, akik reggel 8 órától kezdve négy órájuk van arra, hogy minél szebb és nagyobb halakat fogjanak ki a vízből.

    Hídlap
Advertisements