Izsó

Hídlap

Érmekkel tértek haza Harkivból az esztergomi birkózók

Fényes medáliákkal tértek haza az ukrajnai Harkivból az Esztergom Birkózó Sportegyesület versenyzői, akik meghívásos tornán szerepeltek a városban. A legnagyobb sikert Lévai Levente nevéhez fűződik, aki megnyerte a 44 kilogrammos súlycsoportot.

A II. Filus Sándor Emlékversenyen százötven fős mezőny szerepelt, a házigazda ukránokon kívül fehérorosz, litván és magyar versenyzők léptek szőnyegre. A serdülők kötöttfogású versenyében a 41 kilogrammos kategóriában Czuczor Dominik képviselte a klubot, aki ezüstérmet szerzett. A soron következő kategóriákban is születtek esztergomi sikerek: Zehetner Ákos (48 kg), Juhász Benjámin (52 kg), Maharita Alex (62 kg) is egyaránt bronzérmes lett, míg Marozsi Krisztián nem végzett dobogós helyen.

(Fotó: Brilla Gergő)

  • Hazai pályán taroltak a dorogi birkózók

    A dorogi sportcsarnokban rendezték meg a KO-VA GÉP Kupa nemzetközi birkózó versenyt, melyen mintegy száz fiatal sportoló lépett szőnyegre. A megmérettetésen honi, szlovákiai és némi meglepetésként szerbiai magyar versenyzők is szerepeltek. A Dorogi Nehézatlétikai Club (DNC) ezúttal is érmek sokaságát zsebelte be.

    Hídlap
  • Idén is megrendezik az amatőr versmondók versenyét Esztergomban

    Október 5-én, 10 órai kezdettel az esztergomi Helischer József Városi Könyvtárban rendezik meg a Virág volt a vers című, amatőr, 50 év feletti versmondók versenyét. Az XLVIII. Megyei Könyvhét keretében megrendezendő szavalóversenyre szeptemberi 27-ig lehet jelentkezni.

    Hídlap
Advertisements