Bulcsú

Hídlap

Érmekkel tértek haza Harkivból az esztergomi birkózók

Fényes medáliákkal tértek haza az ukrajnai Harkivból az Esztergom Birkózó Sportegyesület versenyzői, akik meghívásos tornán szerepeltek a városban. A legnagyobb sikert Lévai Levente nevéhez fűződik, aki megnyerte a 44 kilogrammos súlycsoportot.

A II. Filus Sándor Emlékversenyen százötven fős mezőny szerepelt, a házigazda ukránokon kívül fehérorosz, litván és magyar versenyzők léptek szőnyegre. A serdülők kötöttfogású versenyében a 41 kilogrammos kategóriában Czuczor Dominik képviselte a klubot, aki ezüstérmet szerzett. A soron következő kategóriákban is születtek esztergomi sikerek: Zehetner Ákos (48 kg), Juhász Benjámin (52 kg), Maharita Alex (62 kg) is egyaránt bronzérmes lett, míg Marozsi Krisztián nem végzett dobogós helyen.

(Fotó: Brilla Gergő)

Advertisements

 

 

  • Anyósát fenyegette meg a szakítás miatt

    Akár két év fegyházbüntetésre ítélhetik, és három évre eltilthatják a közügyektől azt a férfit, aki anyósán kérte számon, hogy megszakadt a kapcsolata a volt élettársával. A vádlott azzal fenyegette meg a sértettet, hogy megöli.

    Hídlap
  • Verőcei diákok nyerték meg a nemzetközi matekverseny döntőjét

    Világra szóló sikert értek el a verőcei iskolások: a Géza Fejedelem Református Általános Iskola Integrálók nevű csapata holtversenyben első helyen végzett a Bolyai Matematika Csapatverseny nemzetközi döntőjében. Gratulálunk a régiónkat és hazánkat képviselő tanulóknak!

    Hídlap
Advertisements