Jusztin

Hídlap

Konyhakerttel gazdagodott a Zöld Óvoda

Szerdán délelőtt a támogatók jelenlétében avatták fel az esztergomi Zöld Óvoda udvarán kialakított konyhakertet. Az ünnepség végén a gyermekek, a nevelők és a meghívott vendégek közösen énekelték el az intézmény természet- és környezetvédelem témaköreit is érintő himnuszát.

Az óvodások színes műsorrall és előadással köszönték meg Czibula Balázsnak, az Esztergomi Környezetkultúra Egyesületnek, a Géza Fejedelem iskolának, a Szentgyörgymezői Kertbarátok Körének és a Zöld-Út Kft.-nek, hogy közreműködtek a veteményeskert kialakításában. A területen már hónapok óta karalábét, salátát, paprikát, paradicsomot és zellert is nevelnek a kicsik, de bogárhotelt is kialakítottak már az udvaron.

(Fotó: Lehoczki Dávid)

  • Felavatták a korszerűsített kesztölci polgármesteri hivatalt

    Felavatták a kesztölci polgármesteri hivatal épületét, amelyet a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében újítottak fel. Az elnyert 84,49 millió forintos támogatásnak és a megyei önkormányzat segítségének köszönhetően újabb korszerű intézménnyel büszkélkedhet a település.

    Hídlap
  • Teljesen kiégett egy motorkerékpár Szobon

    Június 15-én, szombaton délután a szobi Préskertnél kigyulladt egy motorkerékpár. A Nagymarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület három fővel érkezett a helyszínre, majd porral oltó készülékkel sikerült elfolytaniuk a tüzet. Személyi sérülés nem történt, ugyanakkor a járművet már nem tudták megmenteni.

    Hídlap
Advertisements