Jusztin

Hídlap

Győzelmi kényszerben a Franka csapata

Utolsó mérkőzésén szerezheti meg a bronzérmet az EUROTRADE U-19 megyei másodosztályban szereplő Hajdu Antal Ferences DSE csapata. A bravúrhoz az egy ponttal előttük álló Piliscsév botlása is szükséges. A Franka játékosai nem bízzák a véletlenre és szeretnék győzelemmel befejezni az idei évadot.

A csapat 14 órakor kezdődő, Szárliget elleni találkozóra minden kedves sportrajongót sok szeretettel vár. Azok, akik nem tudják személyesen biztatni a fiúkat, azok a Hajdu Antal Ferences DSE oldalon élőben követhetik a párharcot.

A Frankások az utóbbi fordulókban nyújtott teljesítmény alapján megérdemelnék a dobogós helyezést, hiszen nagyot hajrázva egyre előkelőbb helyet foglalhattak el a tabellán. Szombaton délután kiderül, hogy éremmel vagy anélkül búcsúznak az idei pontvadászattól.

(Fotó: Hajdu Antal Ferences DSE)

  • Teljesen kiégett egy motorkerékpár Szobon

    Június 15-én, szombaton délután a szobi Préskertnél kigyulladt egy motorkerékpár. A Nagymarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület három fővel érkezett a helyszínre, majd porral oltó készülékkel sikerült elfolytaniuk a tüzet. Személyi sérülés nem történt, ugyanakkor a járművet már nem tudták megmenteni.

    Hídlap
  • Magyar Örökség-díjat kap a Franka

    Június 22-én Magyar Örökség-díjjal tüntetik ki az esztergomi Temesvári Pelbárt Ferences Gimnázium és Kollégiumot, a kommunista diktatúra alatt végzett értékmentő tevékenységéért. Ezzel az iskola csatlakozik a korábban kitüntetettek köréhez, vagyis Illyés Gyulához, Kodály Zoltánhoz és az Aranycsapathoz is.

    Hídlap
Advertisements