Izsó

Hídlap

Győzelmi kényszerben a Franka csapata

Utolsó mérkőzésén szerezheti meg a bronzérmet az EUROTRADE U-19 megyei másodosztályban szereplő Hajdu Antal Ferences DSE csapata. A bravúrhoz az egy ponttal előttük álló Piliscsév botlása is szükséges. A Franka játékosai nem bízzák a véletlenre és szeretnék győzelemmel befejezni az idei évadot.

A csapat 14 órakor kezdődő, Szárliget elleni találkozóra minden kedves sportrajongót sok szeretettel vár. Azok, akik nem tudják személyesen biztatni a fiúkat, azok a Hajdu Antal Ferences DSE oldalon élőben követhetik a párharcot.

A Frankások az utóbbi fordulókban nyújtott teljesítmény alapján megérdemelnék a dobogós helyezést, hiszen nagyot hajrázva egyre előkelőbb helyet foglalhattak el a tabellán. Szombaton délután kiderül, hogy éremmel vagy anélkül búcsúznak az idei pontvadászattól.

(Fotó: Hajdu Antal Ferences DSE)

  • Hazai pályán taroltak a dorogi birkózók

    A dorogi sportcsarnokban rendezték meg a KO-VA GÉP Kupa nemzetközi birkózó versenyt, melyen mintegy száz fiatal sportoló lépett szőnyegre. A megmérettetésen honi, szlovákiai és némi meglepetésként szerbiai magyar versenyzők is szerepeltek. A Dorogi Nehézatlétikai Club (DNC) ezúttal is érmek sokaságát zsebelte be.

    Hídlap
  • Idén is megrendezik az amatőr versmondók versenyét Esztergomban

    Október 5-én, 10 órai kezdettel az esztergomi Helischer József Városi Könyvtárban rendezik meg a Virág volt a vers című, amatőr, 50 év feletti versmondók versenyét. Az XLVIII. Megyei Könyvhét keretében megrendezendő szavalóversenyre szeptemberi 27-ig lehet jelentkezni.

    Hídlap
Advertisements