Bertalan

Hídlap

Négyen sérültek meg a 11-es úti balesetben

Négy személy sérült meg szombaton délelőtt a 11-es számú főút Esztergom és Táti közötti szakaszán, ahol két személygépkocsi ütközött össze. Információink szerint a helyszínre mentőhelikopter is érkezett, amellyel a szabályosan közlekedő jármű egyik utasát, egy 12 éves kislányt szállítottak kórházba.

A police.hu tájékoztatása szerint a balesetet okozó sofőr előzésbe kezdett, manőverét azonban nem tudta befejezni. A BMW típusú személygépkocsi a visszatérés közben a jobb első részével nekiütközött a szabályosan közlekedő Opel-nek, amely fának, majd az árokba csapódott.

A balesetet követő percekben helyszínre értek a tűzoltók, akik a hatóságokkal együttműködve kiszabadították a sérülteket a járműből. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes útzárat rendeltek el, a forgalom elterelésében és irányításában a rendőrök mellett az esztergomi, az esztergom-kertvárosi és a nyergesújfalui polgárőrök is segítettek.

(Fotó: T.E.)

  • Törpeharcsafogó versenyt rendeznek Csolnokon

    Augusztus 25-én ingyenes törpeharcsafogó versenyt rendez a Csolnoki Sporthorgász Egyesület. A Csolnoki horgásztónál tartandó megmérettetésen egy horoggal felszerelt botokkal versenyezhetnek a horgászok, akik reggel 8 órától kezdve négy órájuk van arra, hogy minél szebb és nagyobb halakat fogjanak ki a vízből.

    Hídlap
Advertisements