Jusztin

Hídlap

Járda után az útburkolat is megújul a Meszéna utcában

Újra munkagépek jelennek meg a következő napokban az esztergomi Meszéna János utcában, ahol előző héten marták fel az elhasználódott, régi útburkolatot. A járdák már hetekkel ezelőtt megújultak, az aszfaltozással pedig befejeződhet az útszakasz hónapok óta tartó felújítása.

Mint arról portálunk beszámolt, márciusban elbontották a Meszéna utca járdáinak Terézia és az Erzsébet királyné utcák közötti szakaszát, amelyet később térkőburkolattal láttak el. Az Árpád utca és az Erzsébet királyné utca közötti néhány méteres szakaszon csak ezután alakították ki az új járda helyét, majd a kivitelezést végző cég munkatársai a hátralévő szakaszon dolgoztak.

A Babits Mihály Általános Iskolával szemközti oldalon az ingatlanok előtt parkolóhelyeket is létesítettek. A napokban a felújítás legutolsó, egyben leglátványosabb szakaszába léptünk. A régi burkolatot már eltávolították, az aszfaltozással pedig befejeződhet a hónapok óta tartó projekt.

  • Felavatták a korszerűsített kesztölci polgármesteri hivatalt

    Felavatták a kesztölci polgármesteri hivatal épületét, amelyet a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében újítottak fel. Az elnyert 84,49 millió forintos támogatásnak és a megyei önkormányzat segítségének köszönhetően újabb korszerű intézménnyel büszkélkedhet a település.

    Hídlap
  • Teljesen kiégett egy motorkerékpár Szobon

    Június 15-én, szombaton délután a szobi Préskertnél kigyulladt egy motorkerékpár. A Nagymarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület három fővel érkezett a helyszínre, majd porral oltó készülékkel sikerült elfolytaniuk a tüzet. Személyi sérülés nem történt, ugyanakkor a járművet már nem tudták megmenteni.

    Hídlap
Advertisements