Bertalan

Hídlap

Járda után az útburkolat is megújul a Meszéna utcában

Újra munkagépek jelennek meg a következő napokban az esztergomi Meszéna János utcában, ahol előző héten marták fel az elhasználódott, régi útburkolatot. A járdák már hetekkel ezelőtt megújultak, az aszfaltozással pedig befejeződhet az útszakasz hónapok óta tartó felújítása.

Mint arról portálunk beszámolt, márciusban elbontották a Meszéna utca járdáinak Terézia és az Erzsébet királyné utcák közötti szakaszát, amelyet később térkőburkolattal láttak el. Az Árpád utca és az Erzsébet királyné utca közötti néhány méteres szakaszon csak ezután alakították ki az új járda helyét, majd a kivitelezést végző cég munkatársai a hátralévő szakaszon dolgoztak.

A Babits Mihály Általános Iskolával szemközti oldalon az ingatlanok előtt parkolóhelyeket is létesítettek. A napokban a felújítás legutolsó, egyben leglátványosabb szakaszába léptünk. A régi burkolatot már eltávolították, az aszfaltozással pedig befejeződhet a hónapok óta tartó projekt.

  • Törpeharcsafogó versenyt rendeznek Csolnokon

    Augusztus 25-én ingyenes törpeharcsafogó versenyt rendez a Csolnoki Sporthorgász Egyesület. A Csolnoki horgásztónál tartandó megmérettetésen egy horoggal felszerelt botokkal versenyezhetnek a horgászok, akik reggel 8 órától kezdve négy órájuk van arra, hogy minél szebb és nagyobb halakat fogjanak ki a vízből.

    Hídlap
Advertisements