Bertalan

Hídlap

Fának csapódott egy autó a 11-es úton

Fánok, majd árokba csapódott kedden délután egy személygépkocsi a 11-es főút búbánatvölgyi szakaszán. A balesethez az esztergomi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították az összetört autót. Információink szerint a jármű vezetője súlyos sérüléseket szenvedett.

A Dunaköz utca és a Fárikúti út közötti szakaszán a műszaki mentés ideje alatt rendőrök irányították a forgalmat. A félpályás útzár miatt jelentős torlódás alakult ki, ugyanakkor az autó elszállítása után mindkét sávot a közlekedők rendelkezésére bocsájtották. Úgy tudjuk, hogy a kocsiból némi olaj folyt az úttestre, amelyet homokkal itattak fel.

Februárban ugyanezen a szakaszon két autó ütközött össze: akkor a vétlen jármű vezetőjét az esztergomi Vaszary Kolos Kórházba szállították.

(Fotó: Fekete László)

  • Törpeharcsafogó versenyt rendeznek Csolnokon

    Augusztus 25-én ingyenes törpeharcsafogó versenyt rendez a Csolnoki Sporthorgász Egyesület. A Csolnoki horgásztónál tartandó megmérettetésen egy horoggal felszerelt botokkal versenyezhetnek a horgászok, akik reggel 8 órától kezdve négy órájuk van arra, hogy minél szebb és nagyobb halakat fogjanak ki a vízből.

    Hídlap
Advertisements