Jusztin

Hídlap

Fának csapódott egy autó a 11-es úton

Fánok, majd árokba csapódott kedden délután egy személygépkocsi a 11-es főút búbánatvölgyi szakaszán. A balesethez az esztergomi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították az összetört autót. Információink szerint a jármű vezetője súlyos sérüléseket szenvedett.

A Dunaköz utca és a Fárikúti út közötti szakaszán a műszaki mentés ideje alatt rendőrök irányították a forgalmat. A félpályás útzár miatt jelentős torlódás alakult ki, ugyanakkor az autó elszállítása után mindkét sávot a közlekedők rendelkezésére bocsájtották. Úgy tudjuk, hogy a kocsiból némi olaj folyt az úttestre, amelyet homokkal itattak fel.

Februárban ugyanezen a szakaszon két autó ütközött össze: akkor a vétlen jármű vezetőjét az esztergomi Vaszary Kolos Kórházba szállították.

(Fotó: Fekete László)

 

  • Felavatták a korszerűsített kesztölci polgármesteri hivatalt

    Felavatták a kesztölci polgármesteri hivatal épületét, amelyet a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében újítottak fel. Az elnyert 84,49 millió forintos támogatásnak és a megyei önkormányzat segítségének köszönhetően újabb korszerű intézménnyel büszkélkedhet a település.

    Hídlap
  • Teljesen kiégett egy motorkerékpár Szobon

    Június 15-én, szombaton délután a szobi Préskertnél kigyulladt egy motorkerékpár. A Nagymarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület három fővel érkezett a helyszínre, majd porral oltó készülékkel sikerült elfolytaniuk a tüzet. Személyi sérülés nem történt, ugyanakkor a járművet már nem tudták megmenteni.

    Hídlap
Advertisements