Bertalan

Hídlap

Két autó ütközött össze Dorogon

Személyi sérüléssel járó baleset történt június 3-án hétfőn reggel a dorogi Mária utcában. Elsődleges információk szerint elsőbbségadás elmulasztása állhat az eset mögött, ugyanakkor a Bécsi út felől érkező Fiat – amelynek sofőrjét az esztergomi kórházba szállították -, a megengedettnél is gyorsabban hajthatott.

A szemtanúk elmondása szerint a reggel nyolc óra után a Daewoo típusú személygépkocsi vezetője az út jobb oldalán található parkolóból szeretett volna kihajtani, ám nem adott elsőbbséget a Bécsi út felől közlekedő Fiatnak. Az ütközés következtében a Fiat összetört, a Daewoonak csak a bal kereke fölötti karosszéria elem sérült meg. Ugyanakkor nekicsapódott egy parkoló Toyotának, amelynek letört a tükre.

A helyszínelés ideje alatt a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei irányították a forgalmat.

(Fotók: B.E)

  • Törpeharcsafogó versenyt rendeznek Csolnokon

    Augusztus 25-én ingyenes törpeharcsafogó versenyt rendez a Csolnoki Sporthorgász Egyesület. A Csolnoki horgásztónál tartandó megmérettetésen egy horoggal felszerelt botokkal versenyezhetnek a horgászok, akik reggel 8 órától kezdve négy órájuk van arra, hogy minél szebb és nagyobb halakat fogjanak ki a vízből.

    Hídlap
Advertisements