Jusztin

Hídlap

Két autó ütközött össze Dorogon

Személyi sérüléssel járó baleset történt június 3-án hétfőn reggel a dorogi Mária utcában. Elsődleges információk szerint elsőbbségadás elmulasztása állhat az eset mögött, ugyanakkor a Bécsi út felől érkező Fiat – amelynek sofőrjét az esztergomi kórházba szállították -, a megengedettnél is gyorsabban hajthatott.

A szemtanúk elmondása szerint a reggel nyolc óra után a Daewoo típusú személygépkocsi vezetője az út jobb oldalán található parkolóból szeretett volna kihajtani, ám nem adott elsőbbséget a Bécsi út felől közlekedő Fiatnak. Az ütközés következtében a Fiat összetört, a Daewoonak csak a bal kereke fölötti karosszéria elem sérült meg. Ugyanakkor nekicsapódott egy parkoló Toyotának, amelynek letört a tükre.

A helyszínelés ideje alatt a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei irányították a forgalmat.

(Fotók: B.E)

  • Teljesen kiégett egy motorkerékpár Szobon

    Június 15-én, szombaton délután a szobi Préskertnél kigyulladt egy motorkerékpár. A Nagymarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület három fővel érkezett a helyszínre, majd porral oltó készülékkel sikerült elfolytaniuk a tüzet. Személyi sérülés nem történt, ugyanakkor a járművet már nem tudták megmenteni.

    Hídlap
  • Magyar Örökség-díjat kap a Franka

    Június 22-én Magyar Örökség-díjjal tüntetik ki az esztergomi Temesvári Pelbárt Ferences Gimnázium és Kollégiumot, a kommunista diktatúra alatt végzett értékmentő tevékenységéért. Ezzel az iskola csatlakozik a korábban kitüntetettek köréhez, vagyis Illyés Gyulához, Kodály Zoltánhoz és az Aranycsapathoz is.

    Hídlap
Advertisements