Jusztin

Hídlap

Halálos vonatgázolás történt Zebegényben

Halálos vonatgázolás történt június 3-án késő este a zebegényi vasútállomásnál. A helyszínen lakók az álmukból riadtak fel a vonatkürt és a csikorgó fékek hangjára. Információink szerint bár a mozdonyvezető mindent megtett, nem tudta elkerülni a balesetet.

Úgy tudjuk, hogy a helyszínelés idejére teljes vágányzárat rendeltek el a Budapest-Szob vasútvonal érintett szakaszán. A helyszínre a Nagymarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület három fővel vonult ki, ahol a váci hivatásos tűzoltókkal karöltve elvégezték a szükséges feladatokat. A nagymarosi lánglovagok a közösségi oldalukon fejezték ki őszinte részvétüket.

Vajta Szilvia, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense portálunknak elmondta, hogy a halálesetet a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

(Kép: Pixabay.com)

  • Felavatták a korszerűsített kesztölci polgármesteri hivatalt

    Felavatták a kesztölci polgármesteri hivatal épületét, amelyet a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében újítottak fel. Az elnyert 84,49 millió forintos támogatásnak és a megyei önkormányzat segítségének köszönhetően újabb korszerű intézménnyel büszkélkedhet a település.

    Hídlap
  • Teljesen kiégett egy motorkerékpár Szobon

    Június 15-én, szombaton délután a szobi Préskertnél kigyulladt egy motorkerékpár. A Nagymarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület három fővel érkezett a helyszínre, majd porral oltó készülékkel sikerült elfolytaniuk a tüzet. Személyi sérülés nem történt, ugyanakkor a járművet már nem tudták megmenteni.

    Hídlap
Advertisements