Izsó

Hídlap

Halálos vonatgázolás történt Zebegényben

Halálos vonatgázolás történt június 3-án késő este a zebegényi vasútállomásnál. A helyszínen lakók az álmukból riadtak fel a vonatkürt és a csikorgó fékek hangjára. Információink szerint bár a mozdonyvezető mindent megtett, nem tudta elkerülni a balesetet.

Úgy tudjuk, hogy a helyszínelés idejére teljes vágányzárat rendeltek el a Budapest-Szob vasútvonal érintett szakaszán. A helyszínre a Nagymarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület három fővel vonult ki, ahol a váci hivatásos tűzoltókkal karöltve elvégezték a szükséges feladatokat. A nagymarosi lánglovagok a közösségi oldalukon fejezték ki őszinte részvétüket.

Vajta Szilvia, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense portálunknak elmondta, hogy a halálesetet a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

(Kép: Pixabay.com)

  • Hazai pályán taroltak a dorogi birkózók

    A dorogi sportcsarnokban rendezték meg a KO-VA GÉP Kupa nemzetközi birkózó versenyt, melyen mintegy száz fiatal sportoló lépett szőnyegre. A megmérettetésen honi, szlovákiai és némi meglepetésként szerbiai magyar versenyzők is szerepeltek. A Dorogi Nehézatlétikai Club (DNC) ezúttal is érmek sokaságát zsebelte be.

    Hídlap
  • Idén is megrendezik az amatőr versmondók versenyét Esztergomban

    Október 5-én, 10 órai kezdettel az esztergomi Helischer József Városi Könyvtárban rendezik meg a Virág volt a vers című, amatőr, 50 év feletti versmondók versenyét. Az XLVIII. Megyei Könyvhét keretében megrendezendő szavalóversenyre szeptemberi 27-ig lehet jelentkezni.

    Hídlap
Advertisements