Bulcsú

Hídlap

Halálos vonatgázolás történt Zebegényben

Halálos vonatgázolás történt június 3-án késő este a zebegényi vasútállomásnál. A helyszínen lakók az álmukból riadtak fel a vonatkürt és a csikorgó fékek hangjára. Információink szerint bár a mozdonyvezető mindent megtett, nem tudta elkerülni a balesetet.

Úgy tudjuk, hogy a helyszínelés idejére teljes vágányzárat rendeltek el a Budapest-Szob vasútvonal érintett szakaszán. A helyszínre a Nagymarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület három fővel vonult ki, ahol a váci hivatásos tűzoltókkal karöltve elvégezték a szükséges feladatokat. A nagymarosi lánglovagok a közösségi oldalukon fejezték ki őszinte részvétüket.

Vajta Szilvia, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense portálunknak elmondta, hogy a halálesetet a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

(Kép: Pixabay.com)

Advertisements

  • Anyósát fenyegette meg a szakítás miatt

    Akár két év fegyházbüntetésre ítélhetik, és három évre eltilthatják a közügyektől azt a férfit, aki anyósán kérte számon, hogy megszakadt a kapcsolata a volt élettársával. A vádlott azzal fenyegette meg a sértettet, hogy megöli.

    Hídlap
  • Verőcei diákok nyerték meg a nemzetközi matekverseny döntőjét

    Világra szóló sikert értek el a verőcei iskolások: a Géza Fejedelem Református Általános Iskola Integrálók nevű csapata holtversenyben első helyen végzett a Bolyai Matematika Csapatverseny nemzetközi döntőjében. Gratulálunk a régiónkat és hazánkat képviselő tanulóknak!

    Hídlap
Advertisements