Bulcsú

Hídlap

Szivárgott a gáz Verőcén, lakókocsi kapott lángra Nagybörzsönyben

Gázvezetékbe vágott egy munkagép kedden délután Verőcén, a Szamos utcában. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a váci hivatásos tűzoltók összeszorítáttk a harminc milliméteres átmérőjű csövet, ezzel ideiglenes megszüntették a gáz szivárgását.

Úgy tudjuk, hogy a helyszín biztosítása után a szolgáltaló szakemberei is kiérkeztek, akik a sérült vezetéket kiszakaszolták, majd gondoskodtak a végleges javításáról. Csámpai Attila tűzoltó százados portálunknak elmondta, hogy az esti órákban Nagybörzsöny külterületén kapott lángra egy elhagyatott lakókocsi és a mellette felhalmazott autógumik. A tüzet a vámosmikolai önkormányzati tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el, majd átfésülték a területet.

Advertisements

  • Anyósát fenyegette meg a szakítás miatt

    Akár két év fegyházbüntetésre ítélhetik, és három évre eltilthatják a közügyektől azt a férfit, aki anyósán kérte számon, hogy megszakadt a kapcsolata a volt élettársával. A vádlott azzal fenyegette meg a sértettet, hogy megöli.

    Hídlap
  • Verőcei diákok nyerték meg a nemzetközi matekverseny döntőjét

    Világra szóló sikert értek el a verőcei iskolások: a Géza Fejedelem Református Általános Iskola Integrálók nevű csapata holtversenyben első helyen végzett a Bolyai Matematika Csapatverseny nemzetközi döntőjében. Gratulálunk a régiónkat és hazánkat képviselő tanulóknak!

    Hídlap
Advertisements