Bulcsú

Hídlap

Halálos baleset történt a Táti úton

Szörnyethalt az a férfi, aki pénteken hajnalban Honda típusú személygépkocsijával lesodródott az útról, majd fának csapódott a 11-es főút Esztergom és Tát közötti szakaszán – írja a police.hu. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a jármű több részre szakadt, a sofőrnek gyakorlatilag esélye sem volt a túlélésre.

A műszaki mentés és helyszínelés idejére félpályás, később pedig teljes útzárat rendeltek el a szakaszon. A helyszínre az Esztergom Hivatásos Tűzoltóparancsnokság egységei érkeztek ki, akik elvégezték a holttest, illetve a roncs kiemelését. A fotók alapján látható, hogy az autó kipufogórendszerének egy része szabályosan felcsavarodott a fára.

Reggel fél 7-től zavartalan a forgalom a 11-es főúton, addig Esztergom-kertváros felé, a 117-es főúton lehetett kerülni.

(Fotók és infó: police.hu, illetve Eleonora Mojzesova Kazànovà)

Advertisements

  • Anyósát fenyegette meg a szakítás miatt

    Akár két év fegyházbüntetésre ítélhetik, és három évre eltilthatják a közügyektől azt a férfit, aki anyósán kérte számon, hogy megszakadt a kapcsolata a volt élettársával. A vádlott azzal fenyegette meg a sértettet, hogy megöli.

    Hídlap
  • Verőcei diákok nyerték meg a nemzetközi matekverseny döntőjét

    Világra szóló sikert értek el a verőcei iskolások: a Géza Fejedelem Református Általános Iskola Integrálók nevű csapata holtversenyben első helyen végzett a Bolyai Matematika Csapatverseny nemzetközi döntőjében. Gratulálunk a régiónkat és hazánkat képviselő tanulóknak!

    Hídlap
Advertisements