Jusztin

Hídlap

Halálos baleset történt a Táti úton

Szörnyethalt az a férfi, aki pénteken hajnalban Honda típusú személygépkocsijával lesodródott az útról, majd fának csapódott a 11-es főút Esztergom és Tát közötti szakaszán – írja a police.hu. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a jármű több részre szakadt, a sofőrnek gyakorlatilag esélye sem volt a túlélésre.

A műszaki mentés és helyszínelés idejére félpályás, később pedig teljes útzárat rendeltek el a szakaszon. A helyszínre az Esztergom Hivatásos Tűzoltóparancsnokság egységei érkeztek ki, akik elvégezték a holttest, illetve a roncs kiemelését. A fotók alapján látható, hogy az autó kipufogórendszerének egy része szabályosan felcsavarodott a fára.

Reggel fél 7-től zavartalan a forgalom a 11-es főúton, addig Esztergom-kertváros felé, a 117-es főúton lehetett kerülni.

(Fotók és infó: police.hu, illetve Eleonora Mojzesova Kazànovà)

  • Felavatták a korszerűsített kesztölci polgármesteri hivatalt

    Felavatták a kesztölci polgármesteri hivatal épületét, amelyet a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében újítottak fel. Az elnyert 84,49 millió forintos támogatásnak és a megyei önkormányzat segítségének köszönhetően újabb korszerű intézménnyel büszkélkedhet a település.

    Hídlap
  • Teljesen kiégett egy motorkerékpár Szobon

    Június 15-én, szombaton délután a szobi Préskertnél kigyulladt egy motorkerékpár. A Nagymarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület három fővel érkezett a helyszínre, majd porral oltó készülékkel sikerült elfolytaniuk a tüzet. Személyi sérülés nem történt, ugyanakkor a járművet már nem tudták megmenteni.

    Hídlap
Advertisements