Izsó

Hídlap

Halálos baleset történt a Táti úton

Szörnyethalt az a férfi, aki pénteken hajnalban Honda típusú személygépkocsijával lesodródott az útról, majd fának csapódott a 11-es főút Esztergom és Tát közötti szakaszán – írja a police.hu. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a jármű több részre szakadt, a sofőrnek gyakorlatilag esélye sem volt a túlélésre.

A műszaki mentés és helyszínelés idejére félpályás, később pedig teljes útzárat rendeltek el a szakaszon. A helyszínre az Esztergom Hivatásos Tűzoltóparancsnokság egységei érkeztek ki, akik elvégezték a holttest, illetve a roncs kiemelését. A fotók alapján látható, hogy az autó kipufogórendszerének egy része szabályosan felcsavarodott a fára.

Reggel fél 7-től zavartalan a forgalom a 11-es főúton, addig Esztergom-kertváros felé, a 117-es főúton lehetett kerülni.

(Fotók és infó: police.hu, illetve Eleonora Mojzesova Kazànovà)

  • Hazai pályán taroltak a dorogi birkózók

    A dorogi sportcsarnokban rendezték meg a KO-VA GÉP Kupa nemzetközi birkózó versenyt, melyen mintegy száz fiatal sportoló lépett szőnyegre. A megmérettetésen honi, szlovákiai és némi meglepetésként szerbiai magyar versenyzők is szerepeltek. A Dorogi Nehézatlétikai Club (DNC) ezúttal is érmek sokaságát zsebelte be.

    Hídlap
  • Idén is megrendezik az amatőr versmondók versenyét Esztergomban

    Október 5-én, 10 órai kezdettel az esztergomi Helischer József Városi Könyvtárban rendezik meg a Virág volt a vers című, amatőr, 50 év feletti versmondók versenyét. Az XLVIII. Megyei Könyvhét keretében megrendezendő szavalóversenyre szeptemberi 27-ig lehet jelentkezni.

    Hídlap
Advertisements