Bertalan

Hídlap

Hernádi Ádám a Fidesz polgármester-jelöltje Esztergomban

Az esztergomi fideszesek Hernádi Ádámot, a város turizmusáért felelős miniszteri biztost, elkötelezett lokálpatriótát szavazták meg polgármester-jelöltnek. Hajrá, Ádám! Hajrá, Esztergom! – jelentette be dr. Völner Pál államtitkár, a térség országgyűlési képviselője a közösségi oldalán.

Egyre inkább közeledik az őszi önkormányzati választás, amely hónapok óta foglalkoztatja az eszergomi lakosokat is. Az ellenzék hosszasan egyeztetett arról, hogy ki lehet a legmegfelelőbb személy a feladatra: végül a pártok, civil szervezetek Cserép János mögött sorakoztak fel, aki május 10-én jelentette be indulását.

Dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője június 7-én jelentette be, hogy a Fidesz Hernádi Ádámot, Esztergom turizmusáért felelős miniszteri biztost indítja az őszi önkormányzati választáson.

(Fotó és infó: dr. Völner Pál közösségi oldala)

  • Törpeharcsafogó versenyt rendeznek Csolnokon

    Augusztus 25-én ingyenes törpeharcsafogó versenyt rendez a Csolnoki Sporthorgász Egyesület. A Csolnoki horgásztónál tartandó megmérettetésen egy horoggal felszerelt botokkal versenyezhetnek a horgászok, akik reggel 8 órától kezdve négy órájuk van arra, hogy minél szebb és nagyobb halakat fogjanak ki a vízből.

    Hídlap
Advertisements