Jusztin

Hídlap

Hernádi Ádám a Fidesz polgármester-jelöltje Esztergomban

Az esztergomi fideszesek Hernádi Ádámot, a város turizmusáért felelős miniszteri biztost, elkötelezett lokálpatriótát szavazták meg polgármester-jelöltnek. Hajrá, Ádám! Hajrá, Esztergom! – jelentette be dr. Völner Pál államtitkár, a térség országgyűlési képviselője a közösségi oldalán.

Egyre inkább közeledik az őszi önkormányzati választás, amely hónapok óta foglalkoztatja az eszergomi lakosokat is. Az ellenzék hosszasan egyeztetett arról, hogy ki lehet a legmegfelelőbb személy a feladatra: végül a pártok, civil szervezetek Cserép János mögött sorakoztak fel, aki május 10-én jelentette be indulását.

Dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője június 7-én jelentette be, hogy a Fidesz Hernádi Ádámot, Esztergom turizmusáért felelős miniszteri biztost indítja az őszi önkormányzati választáson.

(Fotó és infó: dr. Völner Pál közösségi oldala)

  • Felavatták a korszerűsített kesztölci polgármesteri hivatalt

    Felavatták a kesztölci polgármesteri hivatal épületét, amelyet a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében újítottak fel. Az elnyert 84,49 millió forintos támogatásnak és a megyei önkormányzat segítségének köszönhetően újabb korszerű intézménnyel büszkélkedhet a település.

    Hídlap
  • Teljesen kiégett egy motorkerékpár Szobon

    Június 15-én, szombaton délután a szobi Préskertnél kigyulladt egy motorkerékpár. A Nagymarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület három fővel érkezett a helyszínre, majd porral oltó készülékkel sikerült elfolytaniuk a tüzet. Személyi sérülés nem történt, ugyanakkor a járművet már nem tudták megmenteni.

    Hídlap
Advertisements