Timót

Hídlap

KosBor Fesztivállal kezdődik el a nyár Dorogon

Június 13-15 között rendezik meg a dorogi Otthon téren a 10 éves jubileumát ünneplő KosBor Fesztivált. A Dorog és Térsége Turizmus Egyesület jóvoltából változatos programokkal, nívós fellépőkkel, minőségi borokkal és ingyenes koncertekkel várják az érdeklődőket.

Június 13-án Kele Fodor Ákos költő segítségével elkészül a KosBORdal. A kreatív alkotásba irodalmi végzettség és képzettség nélkül bárki bekapcsolódhat, 30-40 perces helyszíni workshop keretében pedig megírják a fesztivál védjegyéül szolgáló verset. Az érdeklődők ingyenesen részt vehetnek a programban, ugyanakkor regisztrálniuk kell a versírásra, amelyet itt tehetnek meg.

Június 14-én pénteken a #jazzandwine a téma. Hubai István gitárjátéka után a Bohemian Acoustic megnyugtató koncertje következik. A Budapest Jazz Orchestra igényes zenéje mellett minőségi borokat kóstolhatnak meg a térre érkezők. Az estet a fiatalok egyik nagy kedvence, a Soulwave zárja.

Június 15-én szombaton a #közösbulizás jegyében zúzósabb koncertek következnek. A So Hot Chili zenekar Red Hot Chili Peppers dalokkal lép fel, a Black Jack pedig tovább folytatja a rock vonalat. Az NB pörgős rímekkel jelentkezik, a Los Orangutanes pedig latin-amerikai dallamokat varázsol a színpadra. Az est további részében DJ Zimmerer Tamás szolgáltatja a talpalávalót.

Advertisements