Bertalan

Hídlap

Aszfaltozzák a tokodaltárói Asztalos Sándor utcát

Június 14-én pénteken az útpadka kialakításával elkezdődik az Asztalos Sándor utca felújítása. A tervek szerint az úttest három nappal később kapja meg az első aszfaltréteget, majd a csatornák szintbe emelése után immár a végleges burkolattal is ellátják az utat.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint a padkaépítés alapvetően nem akadályozza járműforgalmat. Június 17-én reggel 7 órától késő délutánig viszont lezárják a forgalom elől az útszakaszt, ugyanis aszfaltozni fognak. A szakemberek Dorog felől végén kezdik a munkát és folyamatosan haladnak majd a Szent István utca irányába.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint másnap, a csatornák szintbe emelésekor már újra közlekedhetnek a lakosok az utcában, ugyanakkor fokozott óvatosságra intik őket. Június 19-én, illetve 20-án megkapja végleges burkolatát az út, így azokon a napokon is csak gyalogosan lehet közlekedni az Asztalos Sándor utcában.

(Fotó: sopronmedia.hu)


  • Törpeharcsafogó versenyt rendeznek Csolnokon

    Augusztus 25-én ingyenes törpeharcsafogó versenyt rendez a Csolnoki Sporthorgász Egyesület. A Csolnoki horgásztónál tartandó megmérettetésen egy horoggal felszerelt botokkal versenyezhetnek a horgászok, akik reggel 8 órától kezdve négy órájuk van arra, hogy minél szebb és nagyobb halakat fogjanak ki a vízből.

    Hídlap
Advertisements