Jusztin

Hídlap

Aszfaltozzák a tokodaltárói Asztalos Sándor utcát

Június 14-én pénteken az útpadka kialakításával elkezdődik az Asztalos Sándor utca felújítása. A tervek szerint az úttest három nappal később kapja meg az első aszfaltréteget, majd a csatornák szintbe emelése után immár a végleges burkolattal is ellátják az utat.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint a padkaépítés alapvetően nem akadályozza járműforgalmat. Június 17-én reggel 7 órától késő délutánig viszont lezárják a forgalom elől az útszakaszt, ugyanis aszfaltozni fognak. A szakemberek Dorog felől végén kezdik a munkát és folyamatosan haladnak majd a Szent István utca irányába.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint másnap, a csatornák szintbe emelésekor már újra közlekedhetnek a lakosok az utcában, ugyanakkor fokozott óvatosságra intik őket. Június 19-én, illetve 20-án megkapja végleges burkolatát az út, így azokon a napokon is csak gyalogosan lehet közlekedni az Asztalos Sándor utcában.

(Fotó: sopronmedia.hu)

  • Felavatták a korszerűsített kesztölci polgármesteri hivatalt

    Felavatták a kesztölci polgármesteri hivatal épületét, amelyet a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében újítottak fel. Az elnyert 84,49 millió forintos támogatásnak köszönhetően és a megyei önkormányzat segítségével újabb korszerű intézménnyel büszkélkedhet a település.

    Hídlap
  • Teljesen kiégett egy motorkerékpár Szobon

    Június 15-én, szombaton délután a szobi Préskertnél kigyulladt egy motorkerékpár. A Nagymarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület három fővel érkezett a helyszínre, majd porral oltó készülékkel sikerült elfolytaniuk a tüzet. Személyi sérülés nem történt, ugyanakkor a járművet már nem tudták megmenteni.

    Hídlap
Advertisements