Bertalan

Hídlap

Korszerűsítik az ivóvízvezeték-hálózatot Verőcén

Ivóvízvezeték rekonstrukciós munkálatokat végeznek a következő hetekben Verőcén. A DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. tájékoztatása szerint a kivitelezés július közepéig befejeződhet. Az önkormányzat által tervezett útfelújítások csak ezután kezdődhetnek el.

A lakossági ellátást biztosító, korszerűtlen vezetékeket az Aradi, Bereg, Maros, Nyár, Temető és Zombori utcákban cserélik hosszútávon megbízható elemekre. A DMRV Zrt. az ARTIFEX Kft.-t bízta meg a kivitelezéssel. Az érintett utcákban június 14-én pénteken felmarják az útburkolatot, majd június 17-én az Aradi, a Maros és a Temető utcában elkezdik lefektetni az új csöveket.

A munka szakaszosan zajlik, az egyes műszakok végeztével ideiglenesen helyreállítják az utakat, így azok lassan, de járhatóak lesznek. A végleges helyreállítást az önkormányzat végezteti majd el.

(Fotó: boldoguljerden.blog.hu/TongRo Image Stock)

  • Törpeharcsafogó versenyt rendeznek Csolnokon

    Augusztus 25-én ingyenes törpeharcsafogó versenyt rendez a Csolnoki Sporthorgász Egyesület. A Csolnoki horgásztónál tartandó megmérettetésen egy horoggal felszerelt botokkal versenyezhetnek a horgászok, akik reggel 8 órától kezdve négy órájuk van arra, hogy minél szebb és nagyobb halakat fogjanak ki a vízből.

    Hídlap
Advertisements