Valter

Hídlap

Autóbusz és személygépkocsi ütközött össze Tokodaltárón

Június 15-én szombaton 15 óra után személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 10-es főút tokodaltárói szakaszán – írja a police.hu. A rendőrség tájékoztatása szerint autóbusz és személygépkocsi ütközött össze, utóbbi sofőrje megsérült.

Két nappal a csütörtöki karambol után (akkor egy nyerges vontató borult fel a kesztölci elágazásnál) ezúttal a forgalmas főút egy másik szakaszán, a tokodaltárói József Attila utcán történt baleset. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az ütközés ereje akkora volt, hogy a kocsi vezetője beszorult. A helyszínre érkezők esztergomi és nyergesújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd feszítővágóval szabadították ki a sofőrt. A műszaki mentés idejére az utat teljes szélességben lezárták.

Kerülni a 117-es úton, vagy a Tokodaltáró és Esztergom-kertváros között húzódó földúton lehet.

(Fotó: Sabla Viktória/10-es út Facebook-csoport)

  • Világító kerékpárutat építettek Lengyelországban

    Lidzbark Warminski közelében épült fel Lengyelország első világító kerékpárútja. A speciális burkolattal ellátott nyomvonal nappal feltöltődik, éjjel pedig kék színű fényt bocsát ki magából. Ennek köszönhetően éjszaka, közvilágítás nélkül is biztonságos közlekedhetnek a kerékpárosok.

    Hídlap
  • Újra cigarettacsikkekre vadásztak a Szemétirtók

    Július 14-én vasárnap újra lecsapott a Benedek Endre Barlangkutató és Természetvédelmi Egyesület (BEBTE) Szemétirtók nevű csapata: az önkéntesek ezúttal is a dorogi vasútállomáson gyűjtötték a csikkeket, majd a Kenyérmezei-pataknál negyed óra alatt három zsákot töltöttek meg szeméttel.

    Hídlap
Advertisements