Előd

Hídlap

Autóbusz és személygépkocsi ütközött össze Tokodaltárón

Június 15-én szombaton 15 óra után személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 10-es főút tokodaltárói szakaszán – írja a police.hu. A rendőrség tájékoztatása szerint autóbusz és személygépkocsi ütközött össze, utóbbi sofőrje megsérült.

Két nappal a csütörtöki karambol után (akkor egy nyerges vontató borult fel a kesztölci elágazásnál) ezúttal a forgalmas főút egy másik szakaszán, a tokodaltárói József Attila utcán történt baleset. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az ütközés ereje akkora volt, hogy a kocsi vezetője beszorult. A helyszínre érkezők esztergomi és nyergesújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd feszítővágóval szabadították ki a sofőrt. A műszaki mentés idejére az utat teljes szélességben lezárták.

Kerülni a 117-es úton, vagy a Tokodaltáró és Esztergom-kertváros között húzódó földúton lehet.

(Fotó: Sabla Viktória/10-es út Facebook-csoport)

  • Több mint százan ismerkedtek meg Szobon a laikus újraélesztéssel

    Országszerte több helyszínen, köztük a Pest megyében található Szobon is változatos programokat szerveztek az újraélesztés világnapja alkalmából. A helyi mentőállomáson több mint száz résztvevő fordult meg, a diákok pedig elsajátíthatták a laikus újraélesztés alapjait.

    Hídlap
  • Hazai pályán győzte le a Budaörs csapatát a Dorog

    Hazai környezetben aratott győzelmet a Dorogi FC a Merkantil Bank Liga (NB II) 13. fordulójában. A válogatott mérkőzések miatti szünet jót tett a csapatnak, ugyanis a csákvári elleni vereséget követően igencsak rákészültek a Budaörs elleni rangadó. A találkozón végül három gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot a Dorog.

    Hídlap
Advertisements