Előd

Hídlap

Kigyulladt egy romos épület a Prímás-szigeten

Június 15-én szombaton éjfél előtt tűz ütött ki az esztergomi Prímás-szigeten, a Gőzhajó utca közelében. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy romos, elhagyatott épület tetőszerkezete kapott lángra, amelyet az esztergomi és a nyergesújfalui tűzoltók még az éjszaka folyamán eloltottak.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint később át is vizsgálták a házat. A éjjeli tűzeset nyomait még vasárnap kora reggel is látni lehetett a városban, ugyanis a füstfelhő magasba tört. Egyik kedves olvasónk vasárnap reggel 6 óra után sziréna hangjára ébredt és ekkor készítette portálunknak a fényképet. Elmondása szerint égett szag terjeng a levegőben.

A mostani esetet megelőzően tavaly novemberben gyulladt ki egy épület a Prímás-szigeten. A Gesztenye fasoron található ingatlan teljesen kiégett.

  • Több mint százan ismerkedtek meg Szobon a laikus újraélesztéssel

    Országszerte több helyszínen, köztük a Pest megyében található Szobon is változatos programokat szerveztek az újraélesztés világnapja alkalmából. A helyi mentőállomáson több mint száz résztvevő fordult meg, a diákok pedig elsajátíthatták a laikus újraélesztés alapjait.

    Hídlap
  • Hazai pályán győzte le a Budaörs csapatát a Dorog

    Hazai környezetben aratott győzelmet a Dorogi FC a Merkantil Bank Liga (NB II) 13. fordulójában. A válogatott mérkőzések miatti szünet jót tett a csapatnak, ugyanis a csákvári elleni vereséget követően igencsak rákészültek a Budaörs elleni rangadó. A találkozón végül három gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot a Dorog.

    Hídlap
Advertisements