Előd

Hídlap

Japán röplabda edző oktatta a dági fiatalokat

Budapest, Kecskemét és Tata mellett Dágra is ellátogatott Atsushi Andre Katoh, aki a Nemzetközi Röplabda Szövetség (FIVB) felkérésére Magyarországon tartott edzői tanfolyamot. A japán és tunéziai válogatott korábbi trénere örömmel osztotta meg tapasztalatait és tudását a gyermekekkel is.

A hatvan éves mester korát meghazudtoló módon, elementáris erővel és síppal a szájában tartott foglalkozást a dági Oszuska Miklós Sportcsarnokban. Elsőként az U11-U13-as korosztály képviselői vették kezükbe a röplabdát, majd a mester megmutatta nekik, hogy hogyan kell fejjel, könyökkel és lábbal pattogtatni a játékszert. Az 1 az 1 elleni játék, valamint a háló melletti lecsapás technikáját is bemutatta nekik. Az ebédszünet után az U15-U17-es csapat számára a nyitásfogadást mutatta meg.

  • Több mint százan ismerkedtek meg Szobon a laikus újraélesztéssel

    Országszerte több helyszínen, köztük a Pest megyében található Szobon is változatos programokat szerveztek az újraélesztés világnapja alkalmából. A helyi mentőállomáson több mint száz résztvevő fordult meg, a diákok pedig elsajátíthatták a laikus újraélesztés alapjait.

    Hídlap
  • Hazai pályán győzte le a Budaörs csapatát a Dorog

    Hazai környezetben aratott győzelmet a Dorogi FC a Merkantil Bank Liga (NB II) 13. fordulójában. A válogatott mérkőzések miatti szünet jót tett a csapatnak, ugyanis a csákvári elleni vereséget követően igencsak rákészültek a Budaörs elleni rangadó. A találkozón végül három gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot a Dorog.

    Hídlap
Advertisements