Előd

Hídlap

Árokba csapódott egy autó Piliscsév közelében

Lesodródott az 11125-ös útról és az út menti árokba csapódott egy Saab típusú személygépkocsi csütörtök este Leányvár és Piliscsév között. A balesethez az esztergomi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították az összetört járművet.

Információink szerint a kocsit vezető hölgy a községet maga mögött hagyva nagy tempóval közlekedett a 10-es úti körforgalom irányába. A vasúti átjáró után begyújtotta a rakétát és 130-140 kilométer/órás sebességre gyorsult fel, majd elvesztette uralmát a jármű felett. Az útról letérve előbb kidöntötte egy közúti tábla tartóoszlopát (még szerencse, hogy két pilléren áll) majd két akácfát kitörve landolt a szántóföldön.

Az ütközés ereje akkora volt, hogy az autó első lökhárítója darabokra tört. A kocsiban kinyílt a légzsák, a bal első kereke összetört, ugyanakkor a látottak alapján csoda, hogy a sofőr sértetlenül szállt ki a roncsból. Őt a mentők kivizsgálás céljából kórházba szállították.

Szerdán az 1119-es út bajnai szakaszán is baleset történt: akkor minden bizonnyal a vizes úton megcsúszott, átsodródott a szemközti sávba egy személygépkocsi, amely összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő autóval. A rendőrség tájékoztatása szerint a belsetben egy ember sérült meg.

(Forrás: Katasztrófavédelem)

  • Több mint százan ismerkedtek meg Szobon a laikus újraélesztéssel

    Országszerte több helyszínen, köztük a Pest megyében található Szobon is változatos programokat szerveztek az újraélesztés világnapja alkalmából. A helyi mentőállomáson több mint száz résztvevő fordult meg, a diákok pedig elsajátíthatták a laikus újraélesztés alapjait.

    Hídlap
  • Hazai pályán győzte le a Budaörs csapatát a Dorog

    Hazai környezetben aratott győzelmet a Dorogi FC a Merkantil Bank Liga (NB II) 13. fordulójában. A válogatott mérkőzések miatti szünet jót tett a csapatnak, ugyanis a csákvári elleni vereséget követően igencsak rákészültek a Budaörs elleni rangadó. A találkozón végül három gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot a Dorog.

    Hídlap
Advertisements