Előd

Hídlap

Megvédték világbajnoki címüket a Fekete testvérek

Megvédte világbajnoki címét ifj. Fekete László és Fekete Miklós, kik az Esztergomban megrendezett Natúr Erősemberek Csapat Világbajnokságán képviselték Magyarországot. Az élményfürdőben rendezett sporteseményen népes közönség buzdította a Fekete fivéreket.

A világ tizennyolc különböző országból érkezett versenyzők tíz darab, kétfős csapatot alkotva versengtek a világbajnoki címért. A mezőnynek öt versenyszámban kellett bizonyítania. A kőgolyóemelés, a traktorgumi forgatás, koffercipelés a hőség miatt sokat kivett a sportolókból, akiknek a későbbiekben egy vegyes versenyszámban és zárásként a három lépcsőfokos emelvénynél kellett bizonyítaniuk.

A stílusosan a magyar zászló színeinek megfelelő festést kapott súlyok közül a pirosat szinte mindenki felvitte a csúcsra, ugyanakkor a legnehezebb tömböt csak a Fekete testvéreknek sikerült. Bár a meleggel és a világ legjobb sportolóikkal találták szembe magukat, végül mégis a magyar csapat diadalmaskodott.

A címvédéssel ifj. Fekete László immár kilencszeres, míg testvére Miklós hétszeres világbajnoknak mondhatja magát. Az eredményhirdetés után a mezőny közös képre állt össze id. Fekete Lászlóval, a Világ Natúr Erős Emberek Szövetségének elnökével, aki hosszú időn keresztül Magyarország Legerősebb Embere volt.

A dobogósok rögtönzött doppingvizsgálaton vettek rész, a mintákat Ausztriában elemzik ki és néhány héten belül megérkezik az eredmény.

  • Több mint százan ismerkedtek meg Szobon a laikus újraélesztéssel

    Országszerte több helyszínen, köztük a Pest megyében található Szobon is változatos programokat szerveztek az újraélesztés világnapja alkalmából. A helyi mentőállomáson több mint száz résztvevő fordult meg, a diákok pedig elsajátíthatták a laikus újraélesztés alapjait.

    Hídlap
  • Hazai pályán győzte le a Budaörs csapatát a Dorog

    Hazai környezetben aratott győzelmet a Dorogi FC a Merkantil Bank Liga (NB II) 13. fordulójában. A válogatott mérkőzések miatti szünet jót tett a csapatnak, ugyanis a csákvári elleni vereséget követően igencsak rákészültek a Budaörs elleni rangadó. A találkozón végül három gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot a Dorog.

    Hídlap
Advertisements