Amália

Hídlap

Bugyimentes világnapot ünnepelnek szombaton

Néhány éve futótűzként robbant be a köztudatba, azóta a világ több pontján is megünneplik a No Panty Dayt, vagyis a Bugyi Nélküli Világnapot. Bár hivatalos bejegyzést a Wikipédián sem találunk róla, a celebek és sokan mások ilyenkor igencsak alulöltözve járják az utcákat.

Hirdetések

Az internet és az egyre fejlettebb technológiai vívmányoknak köszönhetően olykor szédítő gyorsasággal halad végig a világon egy-egy új őrület. Elég csak a jeges kihívásra és a harlem shakre visszagondolnunk, amelyek nem csak az országot, hanem az egész bolygót lázban tartották.

Bár nem tudni pontosan, hogy honnan ered, néhány éve újabb, elsőként bizarrnak hangzó világnap született. A Bugyi Nélküli Világnapot 2012-ben Párizsban többen is alsóneműre vetkőzbe ünnepeltek: a férfiak örömére a legelszántabbak még a sétálóutcákra is kimerészkedtek.

Hiába keresünk rá azonban, nem nagyon találunk semmit a világnapról. Mégis egyre többen úgy aposztrofálják június 22-ét, mint azt a napot, amely a természetességről és a szabadságról szól. Amíg a férfiak és mindinkább a történelem rajongói a Szovjetunió elleni német hadjáratra, addig a hölgyek erre a napra emlékeznek.

(Forrás: Ripost/origo)
(Fotó: klaq.com)

Hirdetések

  • Vízre bocsátották Erebét, az új kitűzőhajót

    Erebe névre keresztelték azt az új kitűzőhajót, melyet július 9-én, csütörtökön bocsátottak vízre Nyergesújfalunál. A jármű több fontos szerepet tölt majd be: egyrészt a biztonságos dunai közlekedési útvonal kijelölésénél, de jégzajlás idején és nagy mennyiségű uszadék érkezésekor is bevethetik majd.

    Hídlap
  • Baleset történt Dorogon

    Könnyű sérüléssel járó baleset történt július 9-én, Dorogon, a Bécsi úti benzinkút, illetve a Határ út közötti szakaszon. Az egyik érintett jármű helyzete miatt kisebb torlódás alakult ki, de a forgalom néhány pillanatnyi várakozástól eltekintve zavartalanul haladt.

    Hídlap