Ödön

Hídlap

Bugyimentes világnapot ünnepelnek szombaton

Néhány éve futótűzként robbant be a köztudatba, azóta a világ több pontján is megünneplik a No Panty Dayt, vagyis a Bugyi Nélküli Világnapot. Bár hivatalos bejegyzést a Wikipédián sem találunk róla, a celebek és sokan mások ilyenkor igencsak alulöltözve járják az utcákat.

Az internet és az egyre fejlettebb technológiai vívmányoknak köszönhetően olykor szédítő gyorsasággal halad végig a világon egy-egy új őrület. Elég csak a jeges kihívásra és a harlem shakre visszagondolnunk, amelyek nem csak az országot, hanem az egész bolygót lázban tartották.

Bár nem tudni pontosan, hogy honnan ered, néhány éve újabb, elsőként bizarrnak hangzó világnap született. A Bugyi Nélküli Világnapot 2012-ben Párizsban többen is alsóneműre vetkőzbe ünnepeltek: a férfiak örömére a legelszántabbak még a sétálóutcákra is kimerészkedtek.

Hiába keresünk rá azonban, nem nagyon találunk semmit a világnapról. Mégis egyre többen úgy aposztrofálják június 22-ét, mint azt a napot, amely a természetességről és a szabadságról szól. Amíg a férfiak és mindinkább a történelem rajongói a Szovjetunió elleni német hadjáratra, addig a hölgyek erre a napra emlékeznek.

(Forrás: Ripost/origo)
(Fotó: klaq.com)

  • Guba Mónika és Fluxa Tamás nyerte a tokodaltárói asztalitenisz versenyt

    Izgalmakkal teli párharcokat is láthattak azok, akik ellátogattak a Bányász Kultúrotthonban megrendezett I. Tokodaltárói Amatőr Ping-Pong Versenyre. A hagyományteremtő tornán a női mezőnyben Guba Mónika diadalmaskodott, míg a férfiaknál Fluxa Tamás emelhette magasba a győztesnek járó trófeát. A jó hangulatú kupán – melyen már kora reggeltől pattogott a labda – a szervezők üdítővel és energia …

    Hídlap
  • Leendő rendőrtisztek látogattak el Esztergomba

    Pályaorientációs szakmai látogatáson vettek részt november 15-én, pénteken az Esztergomi Rendőrkapitányságon a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának hallgatói. A vendégeket Debreczeni István rendőr alezredes, a rendőrkapitányság vezetője köszöntötte, majd megismerkedtek a várossal és még közös fényképet is készítettek a bazilikánál.

    Hídlap
Advertisements