Előd

Hídlap

Négy autó tört össze hétfőn hajnalban Esztergomban

Hétfő hajnalban eddig ismeretlen okok miatt megrongálódott négy, a Kiss János altábornagy utcán parkoló személygépkocsi. Elsődleges információk szerint hajnali fél 4-kor egy férfi közlekedett az úton, aki elaludt a volánnál, járműve pedig letarolhatta a kocsikat.

A nagy csattanásra ébredtek fel hétfőn hajnalban a tulajdonosok, majd az utcára lépve teljesen ledöbbentek. Autóik úgy néztek ki, mintha frontális balesetet részesei lettek volna. A motorháztető és az első lökhárító behorpadt, a hűtőfolyadék, a motorolaj pedig az aszfaltra folyt belőlük.

Dél körül haladtunk el az összeroncsolódott járművek mellett. Észrevettük, hogy az egyik még a bal első kereke is kitört, így nagy valószínűséggel a balesetet okozó sofőr a megengedett sebességnél jóval gyorsabban közlekedhetett. Nem lennénk meglepve, ha napokkal később a közösségi média segítségével kiderülne a sofőr kiléte és a rendőrök megtehetnék a szükséges lépéseket.

(Borítókép: pxhere.com)

  • Több mint százan ismerkedtek meg Szobon a laikus újraélesztéssel

    Országszerte több helyszínen, köztük a Pest megyében található Szobon is változatos programokat szerveztek az újraélesztés világnapja alkalmából. A helyi mentőállomáson több mint száz résztvevő fordult meg, a diákok pedig elsajátíthatták a laikus újraélesztés alapjait.

    Hídlap
  • Hazai pályán győzte le a Budaörs csapatát a Dorog

    Hazai környezetben aratott győzelmet a Dorogi FC a Merkantil Bank Liga (NB II) 13. fordulójában. A válogatott mérkőzések miatti szünet jót tett a csapatnak, ugyanis a csákvári elleni vereséget követően igencsak rákészültek a Budaörs elleni rangadó. A találkozón végül három gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot a Dorog.

    Hídlap
Advertisements