Előd

Hídlap

Edzőmérkőzést játszik szombaton a Dorogi FC

A Komárom VSE ellen játssza első nyári felkészülési mérkőzését a Dorogi FC. A csapat teljes erőbedobással készül a szombaton 10 órakor kezdődő barátságos találkozóra és az augusztus 4-i bajnoki rajtra is. Az ingyenesen megtekinthető összecsapás alkalmával szeretnék otthon tartani a három pontot.

Június 17-én megkezdődött a felkészülési időszak a felnőtt labdarúgók számára, kik feledtetnék az előző szezon eredményét. A következő pontvadászat rajtjáig minden hétvégén edzőmérkőzést vív a csapat. Az NB III-as Komárom után július 6-án a szintén harmadosztályú Rákosmente KSK, majd a szlovák második ligás STK Fluminense Samorin alakulatát fogadják a Buzánszky Jenő Stadionban.

Július 13-án 11 órakor hazai környezetben fogadják az NB II-től idén búcsúzó Mosonmagyaróvárt, majd a felvidéki Észak-Komáromba utaznak, ahol a KFC Komarno látja vendégül őket. Július 17-én a felújított Illovszky Rudolf Stadionban találkoznak a Vasas csapatával, majd három nappal később Kecskeméten vendégeskednek.

A szurkolók két okból várhatják július 28-át: egyrészt aznap reggel 10 órától Bányászrangadót rendeznek a stadionban, ahol a Tatabányával csapnak össze a fiúk, majd 17 órától az angol harmadik ligás (!) Rotherham United FC lép a Buzánszky Jenő Stadion gyepére.

  • Több mint százan ismerkedtek meg Szobon a laikus újraélesztéssel

    Országszerte több helyszínen, köztük a Pest megyében található Szobon is változatos programokat szerveztek az újraélesztés világnapja alkalmából. A helyi mentőállomáson több mint száz résztvevő fordult meg, a diákok pedig elsajátíthatták a laikus újraélesztés alapjait.

    Hídlap
  • Hazai pályán győzte le a Budaörs csapatát a Dorog

    Hazai környezetben aratott győzelmet a Dorogi FC a Merkantil Bank Liga (NB II) 13. fordulójában. A válogatott mérkőzések miatti szünet jót tett a csapatnak, ugyanis a csákvári elleni vereséget követően igencsak rákészültek a Budaörs elleni rangadó. A találkozón végül három gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot a Dorog.

    Hídlap
Advertisements