Valter

Hídlap

Edzőmérkőzést játszik szombaton a Dorogi FC

A Komárom VSE ellen játssza első nyári felkészülési mérkőzését a Dorogi FC. A csapat teljes erőbedobással készül a szombaton 10 órakor kezdődő barátságos találkozóra és az augusztus 4-i bajnoki rajtra is. Az ingyenesen megtekinthető összecsapás alkalmával szeretnék otthon tartani a három pontot.

Június 17-én megkezdődött a felkészülési időszak a felnőtt labdarúgók számára, kik feledtetnék az előző szezon eredményét. A következő pontvadászat rajtjáig minden hétvégén edzőmérkőzést vív a csapat. Az NB III-as Komárom után július 6-án a szintén harmadosztályú Rákosmente KSK, majd a szlovák második ligás STK Fluminense Samorin alakulatát fogadják a Buzánszky Jenő Stadionban.

Július 13-án 11 órakor hazai környezetben fogadják az NB II-től idén búcsúzó Mosonmagyaróvárt, majd a felvidéki Észak-Komáromba utaznak, ahol a KFC Komarno látja vendégül őket. Július 17-én a felújított Illovszky Rudolf Stadionban találkoznak a Vasas csapatával, majd három nappal később Kecskeméten vendégeskednek.

A szurkolók két okból várhatják július 28-át: egyrészt aznap reggel 10 órától Bányászrangadót rendeznek a stadionban, ahol a Tatabányával csapnak össze a fiúk, majd 17 órától az angol harmadik ligás (!) Rotherham United FC lép a Buzánszky Jenő Stadion gyepére.

  • Világító kerékpárutat építettek Lengyelországban

    Lidzbark Warminski közelében épült fel Lengyelország első világító kerékpárútja. A speciális burkolattal ellátott nyomvonal nappal feltöltődik, éjjel pedig kék színű fényt bocsát ki magából. Ennek köszönhetően éjszaka, közvilágítás nélkül is biztonságos közlekedhetnek a kerékpárosok.

    Hídlap
  • Újra cigarettacsikkekre vadásztak a Szemétirtók

    Július 14-én vasárnap újra lecsapott a Benedek Endre Barlangkutató és Természetvédelmi Egyesület (BEBTE) Szemétirtók nevű csapata: az önkéntesek ezúttal is a dorogi vasútállomáson gyűjtötték a csikkeket, majd a Kenyérmezei-pataknál negyed óra alatt három zsákot töltöttek meg szeméttel.

    Hídlap
Advertisements