Ödön

Hídlap

„Újrahasznosította” korábbi beszédét az MSZP-elnöke

Történelmet írt Tóth Bertalan, a szocialista párt első embere, aki a 2020-as költségvetési vita kapcsán szóról szóra ugyanazt a szöveget mondta el, mint a két évvel ezelőtti büdzsé tárgyalásakor – közölte az M1 Híradója. A televíziós csatorna összevetette az idei, és a korábbi felvételeket is, a hasonlóság pedig szembetűnő.

A politikus szerint a jövő évre tervezett költségvetés igazságtalan, ugyanakkor erről már a 2017-es beszédében is kifejtette a véleményét. Ugyanakkor választékos beszéd és alapos felkészültség helyett egyszerűen felolvasta a már jól bevált szöveget.

„A költségvetés nem csupán számok halmaza, hanem mindig egy tükör…” mondta mindkét alkalommal Tóth Bertalan, aki a leporolta a megsárgult iratot és néhány javítást eszközölve benne újra aktuálissá tette azt. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szerint ez önmagában is jól ábrázolja, milyen is valójában a magát megújulónak nevező baloldal.

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a Híradónak azt mondta, a szocialisták az országgyűlési és az európai parlamenti választások csúfos veresége után sem fektetnek kell energiát parlamenti felszólalásaikra. A kreativítás már a múlté, marad tehát az újrahasznosítás, amely szerintük olcsóbb és kevésbé időigényes. Ugyanakkor példátlannak nevezte a jelenetet, hiszen hasonló még nem fordult elő a parlamentben.

(Forrás: hirado.hu)
(Kép: MTI)

  • Guba Mónika és Fluxa Tamás nyerte a tokodaltárói asztalitenisz versenyt

    Izgalmakkal teli párharcokat is láthattak azok, akik ellátogattak a Bányász Kultúrotthonban megrendezett I. Tokodaltárói Amatőr Ping-Pong Versenyre. A hagyományteremtő tornán a női mezőnyben Guba Mónika diadalmaskodott, míg a férfiaknál Fluxa Tamás emelhette magasba a győztesnek járó trófeát. A jó hangulatú kupán – melyen már kora reggeltől pattogott a labda – a szervezők üdítővel és energia …

    Hídlap
  • Leendő rendőrtisztek látogattak el Esztergomba

    Pályaorientációs szakmai látogatáson vettek részt november 15-én, pénteken az Esztergomi Rendőrkapitányságon a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának hallgatói. A vendégeket Debreczeni István rendőr alezredes, a rendőrkapitányság vezetője köszöntötte, majd megismerkedtek a várossal és még közös fényképet is készítettek a bazilikánál.

    Hídlap
Advertisements