Előd

Hídlap

Év egészségügyi dolgozója kitüntetést adtak át Dorogon

Schifferné Dr. Wilcsek Zsuzsanna Krisztina főorvos asszony, a Dorogi Szent Borbála Szakkórház osztályvezető főorvosa vehette át idén az Év egészségügyi dolgozója díjat a Semmeilweis Nap alkalmából az egészségügyben dolgozók számára rendezett városi ünnepségen.

A ceremóniára a dorogi képviselő-testület meghívta mindazokat, akik az orvoslást, ápolást, segítést és gondozást választották élethivatásként a városban.. Fontos megemlíteni azt is, hogy az összegyűltek nagy szakmai elhivatottsággal vállalkoztak arra, hogy gyógyítsák a betegeket, ápolják a gyógyulókat, segítsék, gondozzák mindazokat, akik erre valamilyen okból rászorulnak.

Popovics György, a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke tiszteletét fejezte ki az egészségügyben dolgozó emberek elhivatott munkája iránt. Dr. Tittmann János polgármester köszöntője után átadták a képviselő-testület által alapított és adományozott elismerést.

Schifferné Dr. Wilcsek Zsuzsanna Krisztina főorvos asszonyt kiemelkedő szakmai pályafutása mellett, mindennapi tevékenységében erős hivatástudat, emberség jellemzi. Fő célkitűzése az időskori krónikus betegellátás és utókezelés, az idős emberek lehető legjobb életminőségének fenntartása. Az elmúlt évtizedekben nyújtott teljesítménye és példamutató elhivatottsága elismeréseként méltó módon vehette át az “Év egészségügyi dolgozója” díjat.

(Fotó: dorogi önkormányzat)

  • Több mint százan ismerkedtek meg Szobon a laikus újraélesztéssel

    Országszerte több helyszínen, köztük a Pest megyében található Szobon is változatos programokat szerveztek az újraélesztés világnapja alkalmából. A helyi mentőállomáson több mint száz résztvevő fordult meg, a diákok pedig elsajátíthatták a laikus újraélesztés alapjait.

    Hídlap
  • Hazai pályán győzte le a Budaörs csapatát a Dorog

    Hazai környezetben aratott győzelmet a Dorogi FC a Merkantil Bank Liga (NB II) 13. fordulójában. A válogatott mérkőzések miatti szünet jót tett a csapatnak, ugyanis a csákvári elleni vereséget követően igencsak rákészültek a Budaörs elleni rangadó. A találkozón végül három gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot a Dorog.

    Hídlap
Advertisements