Edit

Hídlap

Sárisápi tűzoltók is segítettek a szabolcsi viharkárok felszámolásában

Négy fővel képviselték egyesületüket a sárisápi önkéntes tűzoltók Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, ahol csütörtökön rendkívül erős vihar pusztított. Megyeszerte több mint kétezer ház teteje rongálódott meg, ugyanakkor a legnagyobb károk Kisvárda és Nyírmada térségében keletkeztek.

Június 27-én csütörtökön térségünkben napos, derült idő volt, azonban az ország keleti felén kiterjedt zivatarrendszer haladt át. Nyíregyházáról és több kisebb településről jégesőt jelentettek, a viharos szél fákat csavart ki és több épületben is jelentős károkat okozott. Úgy tudjuk, hogy a leszakadt felsővezetékek miatt még a hétvégén is több száz háztartásban nem volt áram.

A sárisápi különítmény június 29-én, szombaton reggel indult útnak. A csapat a hétvégén Kisvárdán teljesített szolgálatot, ahol favágásban segítettek a hivatásos kollégáknak.

(Fotó: Önkéntes Tűzoltó Egyesület Sárisáp)

  • Baleset történt az 1111-es úton, Pilisszentlélek közelében

    Baleset történt szeptember 16-án, az 1111-es út Pilisszentléleki völgyhíd előtti szakaszán. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint két személygépkocsi ütközött össze. Ugyanakkor a karambol következtében nem történt személyi sérülés.

    Hídlap
  • Felavatták az esztergomi Honvéd Utcai Óvoda vadonatúj sportpályáját

    Szalagátvágással avatták fel az Esztergomi Honvéd Utcai Óvoda új, multifunkcionális sportpályáját. Ifjabb Buzánszky Jenő köszöntőjében elmondta, hogy az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány eddig 382 darab létesítményt avatott fel országszerte, a megyénkben pedig már öt darab, műfű borítású sportpálya található.

    Hídlap
Advertisements