Előd

Hídlap

Három aranyérmet szereztek Baján az esztergomi triatlonosok

Három aranyéremmel és tisztes helytállással zárta a Baján megrendezett XIV. Mogyi Triatlon Versenyen és Sprint Országos Bajnokságon az Esztergomi Triatlon Klub (ETK). A versenyzők újonc, gyermek, serdülő, ifjúsági, felnőtt és szenior kategóriában képviselték az egyesületet.

A sportolók az utánpótlás és a felnőtt korcsoportban is szép eredményeket könyvelhetett el. Az Újonc 2 kategóriában Zámbó Benedek elsőként teljesítette a futamot, Friedmann Ákos tizenharmadik, Erős Lóránt huszonhatodik lett. A lányok között Miszlai Mira ötödik, Bartal Zsófi pedig a hetedik helyet szerezte meg.

A gyermekek mezőnyében Szabó Mihály huszonkettedik, Borbély Luca huszonhatodik, Horváth Ábel harminckettediként ért célba, a serdülők között versenyző Fiala Péter harmincadik lett. Az ifjúsági kategóriában Kovács János a tizenhatodik helyet szerezte meg, Szabados Szabolcs huszonötödik, Molnár Kamilla pedig harminckettedik helyen végzett.

A felnőttek sem vették félvállról a versenyt: A Felnőtt 1 kategóriában Orbán Balázs kilencedikként haladt át a célvonalon, a 2. és 4. korcsoportban pedig Pozsonyi Ágnes és Törőcsik Etelka egyaránt aranyérmes lett. A szeniorok között, az 1. számú korcsoportban Hernádi Holda negyedik, Szabó Marci kilencedik, Bánsági Péter huszonötödik helyet szerezte meg, a Szenior 2 mezőnyében Erős Nobert tizenhetedik lett. A következő, hármas korosztályban Tüske Zsolt ötödik, Bartal János tizedik legjobb idővel teljesítette a futamot, a Szenior 4-ben pedig Hangya Gábor hetedikként abszolválta a távot.

A versenyzők nem sokat pihennek, hiszen vasárnap Balassagyarmaton az Aquatlon Országos Bajnokságon állnak rajthoz.

(Fotók: Esztergomi Triatlon Klub)

  • Több mint százan ismerkedtek meg Szobon a laikus újraélesztéssel

    Országszerte több helyszínen, köztük a Pest megyében található Szobon is változatos programokat szerveztek az újraélesztés világnapja alkalmából. A helyi mentőállomáson több mint száz résztvevő fordult meg, a diákok pedig elsajátíthatták a laikus újraélesztés alapjait.

    Hídlap
  • Hazai pályán győzte le a Budaörs csapatát a Dorog

    Hazai környezetben aratott győzelmet a Dorogi FC a Merkantil Bank Liga (NB II) 13. fordulójában. A válogatott mérkőzések miatti szünet jót tett a csapatnak, ugyanis a csákvári elleni vereséget követően igencsak rákészültek a Budaörs elleni rangadó. A találkozón végül három gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot a Dorog.

    Hídlap
Advertisements