Előd

Hídlap

Lovakat és egy fiatal hölgyet gázoltak el Únyon

Lovakat és egy gyalogost gázolt egy 27 éves tinnyei férfi csütörtökön délután Únyon. Információink szerint a járókelő karcolásokkal megúszta az esetet, ugyanakkor az egyik állat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy el kellett altatni.

A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi a Béke utcában haladt, amikor egy jobbra ívelésű kanyarban megcsúszott, majd áttért a szemközti sávba, ahole elsodorta a 26 éves nőt, a mellette és mögötte haladó állatokkal együtt. Az únyi lakosokat megdöbbentette az eset, mondván a rossz állapotban lévő úton csak lassan lehet közlekedni, emiatt úgy vélik, hogy a sofőr a megengedettnél gyorsabban hajtott.

Az áldozat miatt sokan aggódtak, aki néhány órával később a közösségi oldalán nyilvánított köszönetet a lakosoknak. A hölgy bejegyzésében olvasható, hogy ő kisebb sérüléseket szenvedett, viszont a szerencsétlenül járt ló “ugyanezt már nem mondhatja el magáról”. Ugyanakkor leírja azt is, hogy többet nem szeretne beszélni a gázolásról, hiszen még mindig a történtek hatása alatt áll. A balesetet okozó jármű vezetője ellen szabálysértési eljárást indított a rendőrség.

A csütörtöki balesetet pénteken egy újabb követte, ezúttal a Bercsényi Miklós utcában. Úgy tudjuk, hogy személyi sérülés nem történt, a Komárom-Esztergom megyei Rendőr-főkapitányságtól pedig megtudtuk, hogy nem került sor rendőri intézkedésre sem.

  • Több mint százan ismerkedtek meg Szobon a laikus újraélesztéssel

    Országszerte több helyszínen, köztük a Pest megyében található Szobon is változatos programokat szerveztek az újraélesztés világnapja alkalmából. A helyi mentőállomáson több mint száz résztvevő fordult meg, a diákok pedig elsajátíthatták a laikus újraélesztés alapjait.

    Hídlap
  • Hazai pályán győzte le a Budaörs csapatát a Dorog

    Hazai környezetben aratott győzelmet a Dorogi FC a Merkantil Bank Liga (NB II) 13. fordulójában. A válogatott mérkőzések miatti szünet jót tett a csapatnak, ugyanis a csákvári elleni vereséget követően igencsak rákészültek a Budaörs elleni rangadó. A találkozón végül három gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot a Dorog.

    Hídlap
Advertisements