Előd

Hídlap

Keresik a legszebb és legrendezettebb tokodi udvarokat

Július 18-ig várják a tokodi lakosok javaslatait az általuk legszebbnek és legrendezettebbnek vélt ingatlanokra, amelyek az önkormányzat által idén is meghirdetett pályázaton érdemelhetik ki a „Tiszta udvar, rendes ház” elismerő címet. A zsűri július 19-én járja végig az udvarokat.

Az önkormányzat felhívja az érdeklődők figyelmét, hogy a kitöltött nyomtatványokat személyesen a polgármesteri hivatalban is leadhatják, ugyanakkor a dokumentumokat elektronikusan a tokod@tokod.hu e-mail címre küldve, illetve postai úton, az önkormányzatnak címezve levélben is eljuttathatják a zsűrihez.

A pályázattal kapcsolatban Halász Lilla tud bővebb információkkal szolgálni, aki a 06-33-505-110/16-os telefonszámon érhető el, valamint az epites@tokod.hu e-mail címen lehet érdeklődni.

(Borítókép: gardenbythesea.org)

  • Több mint százan ismerkedtek meg Szobon a laikus újraélesztéssel

    Országszerte több helyszínen, köztük a Pest megyében található Szobon is változatos programokat szerveztek az újraélesztés világnapja alkalmából. A helyi mentőállomáson több mint száz résztvevő fordult meg, a diákok pedig elsajátíthatták a laikus újraélesztés alapjait.

    Hídlap
  • Hazai pályán győzte le a Budaörs csapatát a Dorog

    Hazai környezetben aratott győzelmet a Dorogi FC a Merkantil Bank Liga (NB II) 13. fordulójában. A válogatott mérkőzések miatti szünet jót tett a csapatnak, ugyanis a csákvári elleni vereséget követően igencsak rákészültek a Budaörs elleni rangadó. A találkozón végül három gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot a Dorog.

    Hídlap
Advertisements