Valter

Hídlap

Keresik a legszebb és legrendezettebb tokodi udvarokat

Július 18-ig várják a tokodi lakosok javaslatait az általuk legszebbnek és legrendezettebbnek vélt ingatlanokra, amelyek az önkormányzat által idén is meghirdetett pályázaton érdemelhetik ki a „Tiszta udvar, rendes ház” elismerő címet. A zsűri július 19-én járja végig az udvarokat.

Az önkormányzat felhívja az érdeklődők figyelmét, hogy a kitöltött nyomtatványokat személyesen a polgármesteri hivatalban is leadhatják, ugyanakkor a dokumentumokat elektronikusan a tokod@tokod.hu e-mail címre küldve, illetve postai úton, az önkormányzatnak címezve levélben is eljuttathatják a zsűrihez.

A pályázattal kapcsolatban Halász Lilla tud bővebb információkkal szolgálni, aki a 06-33-505-110/16-os telefonszámon érhető el, valamint az epites@tokod.hu e-mail címen lehet érdeklődni.

(Borítókép: gardenbythesea.org)

  • Világító kerékpárutat építettek Lengyelországban

    Lidzbark Warminski közelében épült fel Lengyelország első világító kerékpárútja. A speciális burkolattal ellátott nyomvonal nappal feltöltődik, éjjel pedig kék színű fényt bocsát ki magából. Ennek köszönhetően éjszaka, közvilágítás nélkül is biztonságos közlekedhetnek a kerékpárosok.

    Hídlap
  • Újra cigarettacsikkekre vadásztak a Szemétirtók

    Július 14-én vasárnap újra lecsapott a Benedek Endre Barlangkutató és Természetvédelmi Egyesület (BEBTE) Szemétirtók nevű csapata: az önkéntesek ezúttal is a dorogi vasútállomáson gyűjtötték a csikkeket, majd a Kenyérmezei-pataknál negyed óra alatt három zsákot töltöttek meg szeméttel.

    Hídlap
Advertisements