Edit

Hídlap

Kétgólos előny sem volt elég a Dorognak

Vereséget szenvedett a július 6-i felkészülési mérkőzésén a Dorogi FC. A szlovákiai STK Fluminense Samorin ellen hazai környezetben megvívott találkozón hamar két gólos előnyre tett szert a hazai csapat, ugyanakkor a kitartóan játszó vendégek vert helyzetből álltak fel és gyűjtötték be a három pontot.

A barátságos találkozót a hazai csapat kezdte jobban, majd negyed óra elteltével Girsik Áron (#14) előnyhöz jutott a Dorog. A 32. percben a középen berobbanó Csillag Dárius (#67) estében a vetődő hálóőr mellett juttatta a hálóba a labdát. Ezt követően Németh Szabolcs fiai vissszavettek a tempóból és az adódó helyzeteket sem tudták kihasználni. A formahanyatlást kíméletlenül megbosszulta a Somorja, hiszen a 38. percben pontrúgáshoz jutottak. A lövést hárította a védelem, a kipattanó labd Vlado Poncak elé került, aki a kíméletlenül a hálóba bombázta. Öt perc elteltével egy súlyos védelmi hiba miatt az egalizálás is összejött. A középen üresen maradt Pidruchni Artur az ötös vonal sarkáról volt eredményes.

A félidőt követően a somorjaiak feltüzelve tértek vissza a játéktérre és több ígéretes helyzetük is akadt. Az 58. percben Nemet Tomas végzett el szabadrúgást. A kapus pechére a labda megpattant a védősoron, amely a hálóban kötött ki. A folytatásban már bár eljutottak ziccerekig a csapatok, újabb találat nem született, így a Somorja nyerte meg a találkozót.

A Dorogi FC július 13-án 10 órától játsza a következő mérkőzését. Aznap a Buzánszky Jenő Stadionban a Mosonmagyaróvárt fogadják.

(Fotó: beküldött kép)


  • Baleset történt az 1111-es úton, Pilisszentlélek közelében

    Baleset történt szeptember 16-án, az 1111-es út Pilisszentléleki völgyhíd előtti szakaszán. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint két személygépkocsi ütközött össze. Ugyanakkor a karambol következtében nem történt személyi sérülés.

    Hídlap
  • Felavatták az esztergomi Honvéd Utcai Óvoda vadonatúj sportpályáját

    Szalagátvágással avatták fel az Esztergomi Honvéd Utcai Óvoda új, multifunkcionális sportpályáját. Ifjabb Buzánszky Jenő köszöntőjében elmondta, hogy az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány eddig 382 darab létesítményt avatott fel országszerte, a megyénkben pedig már öt darab, műfű borítású sportpálya található.

    Hídlap
Advertisements