Előd

Hídlap

Életveszély miatt látogatási tilalmat rendeltek el az esztergomi Belvárosi temetőben

Csütörtökig látogatási tilalmat rendeltek el az esztergomi Belvárosi temetőben. A vasárnapi viharban több mint tíz fa dőlt ki vagy sérült meg, a lezuhanó ágak pedig síremlékeket rongáltak meg. A temető a károk felszámolását követően legkorábban péntek reggel nyithat ki.

Mint arról beszámoltunk, vasárnap hajnalban rendkívül erős zivatarcella haladt tarolta le a várost. A szél a legnagyobb pusztítást a Prímás-szigeten és a kórház közelében található temetőben végezte. Mindkét helyszínen több fa gyökerestül fordult ki, utóbbi helyszínen több fenyő törzse szabályosan kettétört.

Az Esztergomi Kegyeleti Kft. az életveszélyes állapotok miatt arra figyelmezteti a hozzátartozókat, hogy a károk felszámolásának idejére látogatási tilalmat rendeltek el, amely csütörtök estig lesz érvényben. Várhatóan július 12-én, péntek reggel 7 órától újra látogatható lesz a temető.

(Forrás: Hégli Krisztián Zoltán ügyvezető)

  • Több mint százan ismerkedtek meg Szobon a laikus újraélesztéssel

    Országszerte több helyszínen, köztük a Pest megyében található Szobon is változatos programokat szerveztek az újraélesztés világnapja alkalmából. A helyi mentőállomáson több mint száz résztvevő fordult meg, a diákok pedig elsajátíthatták a laikus újraélesztés alapjait.

    Hídlap
  • Hazai pályán győzte le a Budaörs csapatát a Dorog

    Hazai környezetben aratott győzelmet a Dorogi FC a Merkantil Bank Liga (NB II) 13. fordulójában. A válogatott mérkőzések miatti szünet jót tett a csapatnak, ugyanis a csákvári elleni vereséget követően igencsak rákészültek a Budaörs elleni rangadó. A találkozón végül három gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot a Dorog.

    Hídlap
Advertisements