Edit

Hídlap

Kiderült, hogyan sérült meg a motoros Pilisszentlélek közelében

Lesodródott az útról és szalagkorlátnak ütközött egy motoros hétfőn délután a Dobogókőre vezető 1111-es úton. A rendőrség tájékoztatása szerint a sofőr Esztergom felé haladt, amikor gyorsabban hajtott bele egy balra ívelésű kanyarba.

Buóczné Miklán Erzsébet rendőr alezredestől, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk, hogy a baleset az 1111-es út 24+890 kilométerszelvényében, vagyis a pilisszentléleki lehajtót követő nagy kanyarban következett be. Az útpadkára letérve a motor nekicsapódott a szalagkorlátnak, majd az első kereke be is szorult alá. A helyszínelés mintegy egy órán keresztül tartott.

A Dobogókőre vezető utat motoros berkekben jól ismerik, ugyanakkor több alkalommal is történt már súlyos, halálos baleset is. A kanyargós útszakasz nem csak kihívást, hanem veszélyeket is hordoz magában, amelyet gyakran figyelmen kívül hagynak a közlekedők.

(Forrás, fotó: police.hu)

  • Felavatták az esztergomi Honvéd Utcai Óvoda vadonatúj sportpályáját

    Szalagátvágással avatták fel az Esztergomi Honvéd Utcai Óvoda új, multifunkcionális sportpályáját. Ifjabb Buzánszky Jenő köszöntőjében elmondta, hogy az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány eddig 382 darab létesítményt avatott fel országszerte, a megyénkben pedig már öt darab, műfű borítású sportpálya található.

    Hídlap
  • Nem fizetett a Sárisápról megvásárolt szarvasmarhákért

    Az Esztergomi Járási Ügyészség nagyobb kárt okozó csalás bűntette és csalás vétsége miatt nyújtott be vádiratot egy sárbogárdi nővel szemben, aki úgy vásárolt 3 szarvasmarhát és egy vágótehenet, hogy a vételárat nem fizette ki, és az nem is állt szándékában.

    Hídlap
Advertisements