Edit

Hídlap

Óra és váza kiállításhoz várják a felajánlásokat a Retro Lady-k

Esernyők, kalapok és legyezők után ezúttal nagy becsben tartott órákat és díszes vázákat mutatnának be a Retro Lady-k a pilismaróti falunapi kiállításon. A tavalyi tárlat nagy sikert aratott, bíznak benne, hogy a lakosság segítségével idén is színvonalas összeállítással kedveskedhetnek a vendégeknek.

A Retro Lady-k Tánccsoport által szervezett kiállítások a falunapi rendezvények ékességévé váltak, rendszerint több százan tekintik meg a ritkaságszámba menő tárgyakat. Idén a Dobozy Mihály Művelődési Házat vekkerekkel, faliórákkal és kerámiákkal szeretnék díszíteni. A csoport felhívását követően az “első fecskék” már meg is érkeztek, egy kedves helyi lakos pedig 1935. júniusában javított faliórát ajánlott fel számukra.

A szervezők továbbra is várják a tárgyakat. A kiállítást augusztus 10-én tekinthetnek meg az érdeklődők.

(Borítókép: Pixabay.com)

  • Felavatták az esztergomi Honvéd Utcai Óvoda vadonatúj sportpályáját

    Szalagátvágással avatták fel az Esztergomi Honvéd Utcai Óvoda új, multifunkcionális sportpályáját. Ifjabb Buzánszky Jenő köszöntőjében elmondta, hogy az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány eddig 382 darab létesítményt avatott fel országszerte, a megyénkben pedig már öt darab, műfű borítású sportpálya található.

    Hídlap
  • Nem fizetett a Sárisápról megvásárolt szarvasmarhákért

    Az Esztergomi Járási Ügyészség nagyobb kárt okozó csalás bűntette és csalás vétsége miatt nyújtott be vádiratot egy sárbogárdi nővel szemben, aki úgy vásárolt 3 szarvasmarhát és egy vágótehenet, hogy a vételárat nem fizette ki, és az nem is állt szándékában.

    Hídlap
Advertisements