Bertalan

Hídlap

Másodikok lettek a tatai maratonon a kesztölci futók

Hattagú kesztölci különítmény szerezte meg az abszolút második helyet a férfiak mezőnyében az idei HAAS Maraton Váltó elnevezésű versenyen. A csapatból mindenki megkerülte egyszer az Öreg-tavat, ami egyenként hét kilométeres távot jelentett, így összesen 42 kilométert teljesítettek.

A kesztolc.hu információi szerint a rajtvonalhoz a csapat egyetlen női tagja, Fekete Anna állt oda, hogy ő teljesítse a kesztölciek közül az első hét kilométert. Később hasonlóan cselekedett Kara Zsolt, Dukony Zsolt, Pongrácz Dávid és Wieszt Bonifác is. Az utolsó hét kilométert pedig Valek Tamás futotta le. A község oldalán található interjúban is olvasható, hogy nem alkalmi vendégként vettek részt a megmérettetésen: immár hetedik versenyüket teljesítették, a csapatban pedig voltak olyanok is, akik minden alkalommal tagjai voltak a kesztölci delegációnak.

A felkészülési időszakra is nagy hangsúlyt fordítottak, volt, aki sík terepet, míg mások kisebb-nagyobb dombokkal tarkított utakat választottak és hetente több alkalommal is futócipőt húztak. A mostani siker talán ahhoz is hozzájárul, hogy Kesztölcön igazi futóközösség alakuljon ki, így a jövőben akár több csapattal is nevezhetnek majd a tatai maratonra.

  • Törpeharcsafogó versenyt rendeznek Csolnokon

    Augusztus 25-én ingyenes törpeharcsafogó versenyt rendez a Csolnoki Sporthorgász Egyesület. A Csolnoki horgásztónál tartandó megmérettetésen egy horoggal felszerelt botokkal versenyezhetnek a horgászok, akik reggel 8 órától kezdve négy órájuk van arra, hogy minél szebb és nagyobb halakat fogjanak ki a vízből.

    Hídlap
Advertisements