Előd

Hídlap

Árokba csapódott egy autó Bajna határában

Letért az 1119-es útról és árokba csapódott egy személygépkocsi Bajna és Héreg között. A szerpentin közelében történt balesetben egy jármű volt érintett, amelyben hárman utaztak. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint ők mindannyian saját erejükből szálltak ki az autóból.

A riasztást követően a bajnai hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre. Az egység a műszaki mentés alkalmával áramtalanította a járművet. Racsné Galambos Gréta rendőr százados, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megkeresésünkre elmondta, hogy a Ford típusú személygépkocsi sofőrje és az utasok is megsérültek a balesetben.

A Bajna és Héreg között történt balesettel kapcsolatban a jelenlegi információ szerint egy Ford típusú személygépkocsi egy kanyarban lesodródott az útról és árokba hajtott. A gépkocsiban a sofőr mellett két személy utazott, mindhárman megsérültek a balesetben. A helyszínelés jelenleg folyamatban van.

Az 1119-es út térségünk egyik legveszélyesebb útszakasza, a Bajna és Héreg közötti szerpentinen, illetve annak közvetlen közelében gyakran történnek balesetek. A motorosok előszeretettel járják végig a kanyarokat és tesztelik tudásukat a veszélyes útszakaszon. A Dorogi Rendőrkapitányság 2018-ban helyezett el figyelmeztető táblákat az út mentén, bízva abban, hogy kevesebb baleset következik be a kanyarokban.

  • Több mint százan ismerkedtek meg Szobon a laikus újraélesztéssel

    Országszerte több helyszínen, köztük a Pest megyében található Szobon is változatos programokat szerveztek az újraélesztés világnapja alkalmából. A helyi mentőállomáson több mint száz résztvevő fordult meg, a diákok pedig elsajátíthatták a laikus újraélesztés alapjait.

    Hídlap
  • Hazai pályán győzte le a Budaörs csapatát a Dorog

    Hazai környezetben aratott győzelmet a Dorogi FC a Merkantil Bank Liga (NB II) 13. fordulójában. A válogatott mérkőzések miatti szünet jót tett a csapatnak, ugyanis a csákvári elleni vereséget követően igencsak rákészültek a Budaörs elleni rangadó. A találkozón végül három gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot a Dorog.

    Hídlap
Advertisements