Bulcsú

Hídlap

Két aranyérmet szerzett Csikós Zsóka Európa-bajnokságon

Két aranyérmet szerzett a csehországi U23-as és ifjúsági Kajak-Kenu Európa-bajnokságon Csikós Zsóka, az esztergomi Dobó Katalin Gimnázium tizenkettedik évfolyamos tanulója. A gimnazista kajak egyesben 1000 méteren, valamint kajak négyesben 500 méteren is első helyen végzett.

A Racice-ben megrendezett kontinensviadalon az esztergomi iskola diákja szerezte meg a magyar válogatott első érmét. A Nemzeti Sport tudósítása szerint Csikós Zsóka nagyon szép és izgalmas versenyzéssel jött fel az első helyre, majd tizenhét századdal előzte meg a dán Mathilde Roedot és lett Európa-bajnok.

A fiatal versenyző az egyéni sikere mellett kajak négyesben is tarolt. Potoniec Zsófiával, Rugási Csillával és Kulcsár Csengével közösen indultak a kajak négyes 500 méteres versenyszámban. A csapat döntőbe jutott, ahol magabiztosan szereztek aranyérmet.

(Fotó: kajakkenusport.hu)

Advertisements

  • Anyósát fenyegette meg a szakítás miatt

    Akár két év fegyházbüntetésre ítélhetik, és három évre eltilthatják a közügyektől azt a férfit, aki anyósán kérte számon, hogy megszakadt a kapcsolata a volt élettársával. A vádlott azzal fenyegette meg a sértettet, hogy megöli.

    Hídlap
  • Verőcei diákok nyerték meg a nemzetközi matekverseny döntőjét

    Világra szóló sikert értek el a verőcei iskolások: a Géza Fejedelem Református Általános Iskola Integrálók nevű csapata holtversenyben első helyen végzett a Bolyai Matematika Csapatverseny nemzetközi döntőjében. Gratulálunk a régiónkat és hazánkat képviselő tanulóknak!

    Hídlap
Advertisements