Zsófia

Hídlap

Két aranyérmet szerzett Csikós Zsóka Európa-bajnokságon

Két aranyérmet szerzett a csehországi U23-as és ifjúsági Kajak-Kenu Európa-bajnokságon Csikós Zsóka, az esztergomi Dobó Katalin Gimnázium tizenkettedik évfolyamos tanulója. A gimnazista kajak egyesben 1000 méteren, valamint kajak négyesben 500 méteren is első helyen végzett.

A Racice-ben megrendezett kontinensviadalon az esztergomi iskola diákja szerezte meg a magyar válogatott első érmét. A Nemzeti Sport tudósítása szerint Csikós Zsóka nagyon szép és izgalmas versenyzéssel jött fel az első helyre, majd tizenhét századdal előzte meg a dán Mathilde Roedot és lett Európa-bajnok.

A fiatal versenyző az egyéni sikere mellett kajak négyesben is tarolt. Potoniec Zsófiával, Rugási Csillával és Kulcsár Csengével közösen indultak a kajak négyes 500 méteres versenyszámban. A csapat döntőbe jutott, ahol magabiztosan szereztek aranyérmet.

(Fotó: kajakkenusport.hu)

  • Legyőzte a Gyirmótot a Dorogi FC

    Idegenben, 1:2-es győzelmet aratott a Dorogi FC csapata a Gyirmót FC Győr vendégeként, a Merkantil Bank Liga nyolcadik fordulójában. A találkozón a hazaiak szerezték meg a vezetést, majd a Dorognak Barna Gergő és Délczeg Gergely találataival sikerült megfordítania a mérkőzés állását és be is gyűjtötték a három pontot.

    Hídlap
Advertisements