Fatime

Hídlap

Árokba csapódott egy személygépkocsi Nagysáp közelében

Lesodródott az 1119-es útról és árokba csapódott egy személygépkocsi hétfőn reggel a péliföldszentkereszti és az ebszőnybányai elágazások közötti szakaszon. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a sofőr sérülés nélkül megúszta az esetet.

A riasztást követően a bajnai hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, akik áramtalanították a járművet. Buóczné Miklán Erzsébet rendőr alezredes, a rendőrség sajtóreferense elmondta, hogy a kocsi sofőrje eddig ismeretlen okok miatt tért le az útról.

Az ütközés ereje akkora volt, hogy a Dacia Sandero hátsó szélvédője kitört, az első részben bepókhálósodott, a motorháztető középen behorpadt, a jobb első kerék feletti karosszéria elem pedig szintén összetört. Előfordulhat, hogy a kocsi a nedves úton megcsúszott, a vezetője pedig már nem tudott ellenkormányozni.

(Fotó: beküldött kép)

Advertisements

  • Elbontják a határzárat a letkési átkelőhelynél

    Pénteken este 20:30-kor kezdik elbontani a fizikai határzár betonelemeit a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei – közölte legfrissebb rendőrségi tájékoztatás alapján Huszák Tamás polgármester a Letkés Község Önkormányzata Facebook oldalon.

    Hídlap
  • Összetartozás jegyében helyezték el az anyaföldet az ereklyetartóban

    Az Esztergomi Polgári Körök szervezésében a Prímás-szigeten található Országzászlónál emlékeztek meg a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulójáról. A kopjafa mellett kapott helyet az az ereklyetartó, mely mostantól az egykori Esztergomi vármegye településeiről származó földeket tartalmazza.

    Hídlap
Advertisements