Fatime

Hídlap

Eladó házakat, pincéket keres a Kismarosi Falumúzeum Alapítvány

Eladó ingatlanokat keres a Kismarosi Falumúzeum Alapítvány és a Kismarosi Német Nemzetiségi Önkormányzat a településen. Elsősorban a régebben lakott részeken, köztük a Kossuth Lajos és Dózsa György úton található házak, pincék és épületek megvásárlását tűzték ki célul.

A tulajdonosok a 06-20-396-0102-es telefonszámon érhetik el az alapítványt. A lakosok abban az esetben is jelentkezhetnek, ha korábban kisebb-nagyobb mértékben átalakították az ingatlant.

(Forrás: Kismarosi Kikiáltó)
(Borítókép: kisdunaujsag.hu)

Advertisements

  • Elbontják a határzárat a letkési átkelőhelynél

    Pénteken este 20:30-kor kezdik elbontani a fizikai határzár betonelemeit a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei – közölte legfrissebb rendőrségi tájékoztatás alapján Huszák Tamás polgármester a Letkés Község Önkormányzata Facebook oldalon.

    Hídlap
  • Összetartozás jegyében helyezték el az anyaföldet az ereklyetartóban

    Az Esztergomi Polgári Körök szervezésében a Prímás-szigeten található Országzászlónál emlékeztek meg a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulójáról. A kopjafa mellett kapott helyet az az ereklyetartó, mely mostantól az egykori Esztergomi vármegye településeiről származó földeket tartalmazza.

    Hídlap
Advertisements