Fatime

Hídlap

Kia és BMW típusú autók ütköztek össze a táti úton

Két autó ütközött össze augusztus 5-én, hétfőn délután a 117-es és a 11-es út kereszteződésében. Információink szerint azért következett be a baleset, mert az egyik jármű nem adta meg a másiknak az elsőbbséget. Úgy tudjuk, hogy két ember megsérült, akiket az esztergomi kórházba szállítottak.

Bár az első információk még arról szóltak, hogy a BMW vezetője volt a hibás, a szemtanúk elmondása szerint a 117-es úton Tát felől érkező Kia sofőrje nem adott elsőbbséget a BMW-nek. Az Esztergom-kertváros felől Tát felé közlekedő BMW elé szinte az utolsó pillanatban fordult be a KIA. A két jármű összeütközött, a balesetet okozó KIA pedig meg is pördült. Úgy tudjuk, hogy mindkét jármű sofőrjét kórházba szállították.

A kereszteződésben a helyszínelés ideje alatt rendőrök irányították a forgalmat. A szürke színű Kia Cerato típusú jármű szélvédője berepedt, lökhárítója összetört. A másik, BMW márkájú kocsinak szintén az eleje sérült meg.

(Fotó: beküldött kép)

Advertisements

  • Elbontják a határzárat a letkési átkelőhelynél

    Pénteken este 20:30-kor kezdik elbontani a fizikai határzár betonelemeit a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei – közölte legfrissebb rendőrségi tájékoztatás alapján Huszák Tamás polgármester a Letkés Község Önkormányzata Facebook oldalon.

    Hídlap
  • Összetartozás jegyében helyezték el az anyaföldet az ereklyetartóban

    Az Esztergomi Polgári Körök szervezésében a Prímás-szigeten található Országzászlónál emlékeztek meg a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulójáról. A kopjafa mellett kapott helyet az az ereklyetartó, mely mostantól az egykori Esztergomi vármegye településeiről származó földeket tartalmazza.

    Hídlap
Advertisements