Fatime

Hídlap

Mosdófelújítást nyert a lábatlani óvoda

A Lábatlani Zengő Óvoda lett az idei győztese az újHÁZ Centrum által elindított Pöttöm Fürdő Programnak. A nyertes intézmény nem csak a szakmai zsűri tetszését nyerte el, hiszen egymillió forint értékben teljes körűen felújítják az óvoda mosdóját is.

Magyarország egyik meghatározó építőanyag-kereskedelmi vállalatának óvodafelújító programja egyre nagyobb népszerűségnek örvend, köszönhetően annak, hogy minden olyan intézmény pályázhatott, amelyik tervbe vette a mosdója felújítását. A pályázó intézményeknek egy, az óvodások által közösen rajzolt képet kellett beküldeniük, amely álmaik ovis mosdóját ébrázolja. A tíz legtöbb szavazatot gyűjtő intézmény színes kültéri újHÁZikó játszóházban részesült, a A nyertes óvoda mosdóját pedig egymillió forint értékben alakították át.

A győztest több szempont alapján választotta ki a zsűri, mint például az óvodai összlétszám, a mosdó jelenlegi állapota, a felújítást motiváló tényezők és a Facebookon gyűjtött szavazatok mind szerepet játszottak a döntésben.
A társadalmi felelősségvállalás célja, hogy komfortosabb környezetet teremtsenek a gyermekek számára.

A közönségszavazáson mintegy 35 ezer szavazatot adtak le az érdeklődők: a legtöbb tíz voksot gyűjtő óvoda között egyaránt találunk ácsi, bősárkányi, tolcsvai és perbáli intézményt is.

(Borítókép és infó: Pöttöm Fürdő Program Facebook oldala)

Advertisements

  • Elbontják a határzárat a letkési átkelőhelynél

    Pénteken este 20:30-kor kezdik elbontani a fizikai határzár betonelemeit a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei – közölte legfrissebb rendőrségi tájékoztatás alapján Huszák Tamás polgármester a Letkés Község Önkormányzata Facebook oldalon.

    Hídlap
  • Összetartozás jegyében helyezték el az anyaföldet az ereklyetartóban

    Az Esztergomi Polgári Körök szervezésében a Prímás-szigeten található Országzászlónál emlékeztek meg a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulójáról. A kopjafa mellett kapott helyet az az ereklyetartó, mely mostantól az egykori Esztergomi vármegye településeiről származó földeket tartalmazza.

    Hídlap
Advertisements