Bulcsú

Hídlap

Önkéntesek bevonásával szépült meg a piliscsévi óvoda udvara

A közelmúltban gyermekek helyett önkéntesek lepték el a piliscsévi óvodát, akik közös erővel megszépítették az intézményt. Somogyi Éva Anikó intézményvezető a község hivatalos oldalán számolt be arról, hogy a Fundamenta Gondoskodás Alapítvány segítségével milyen feladatokat végeztek el.

Az óvoda a szervezet pályázatán mintegy 260 ezer forint értékben nyert festékeket, facsemetéket és tujákat, amelyeket az udvar és az épület megszépítéséhez használtak fel. Lángi Mónika vezetésével az alapítvány munkatársai átfestették a beltéri ajtójat, továbbá újjá varázsolták a kültéri játékokat is. Emellett térkövezéssel és kertrendezéssel is foglalatoskodtak.

“Felhívásukra csatlakozott csapatukhoz Kurucz Péter, hajdani óvodásunk, és a piliscsabai Mezőgazdasági, Erdészeti SzakképzőIskola néhány diákja, akik egy már veszélyessé váló fenyőfa kivágását
és elszállítását vállalták társadalmi munka keretében” – olvasható a közleményben.

(Forrás: varkapu.info/piliscsev.hu)

Advertisements

  • Anyósát fenyegette meg a szakítás miatt

    Akár két év fegyházbüntetésre ítélhetik, és három évre eltilthatják a közügyektől azt a férfit, aki anyósán kérte számon, hogy megszakadt a kapcsolata a volt élettársával. A vádlott azzal fenyegette meg a sértettet, hogy megöli.

    Hídlap
  • Verőcei diákok nyerték meg a nemzetközi matekverseny döntőjét

    Világra szóló sikert értek el a verőcei iskolások: a Géza Fejedelem Református Általános Iskola Integrálók nevű csapata holtversenyben első helyen végzett a Bolyai Matematika Csapatverseny nemzetközi döntőjében. Gratulálunk a régiónkat és hazánkat képviselő tanulóknak!

    Hídlap
Advertisements