Zsófia

Hídlap

Önkéntesek bevonásával szépült meg a piliscsévi óvoda udvara

A közelmúltban gyermekek helyett önkéntesek lepték el a piliscsévi óvodát, akik közös erővel megszépítették az intézményt. Somogyi Éva Anikó intézményvezető a község hivatalos oldalán számolt be arról, hogy a Fundamenta Gondoskodás Alapítvány segítségével milyen feladatokat végeztek el.

Az óvoda a szervezet pályázatán mintegy 260 ezer forint értékben nyert festékeket, facsemetéket és tujákat, amelyeket az udvar és az épület megszépítéséhez használtak fel. Lángi Mónika vezetésével az alapítvány munkatársai átfestették a beltéri ajtójat, továbbá újjá varázsolták a kültéri játékokat is. Emellett térkövezéssel és kertrendezéssel is foglalatoskodtak.

“Felhívásukra csatlakozott csapatukhoz Kurucz Péter, hajdani óvodásunk, és a piliscsabai Mezőgazdasági, Erdészeti SzakképzőIskola néhány diákja, akik egy már veszélyessé váló fenyőfa kivágását
és elszállítását vállalták társadalmi munka keretében” – olvasható a közleményben.

(Forrás: varkapu.info/piliscsev.hu)


  • Legyőzte a Gyirmótot a Dorogi FC

    Idegenben, 1:2-es győzelmet aratott a Dorogi FC csapata a Gyirmót FC Győr vendégeként, a Merkantil Bank Liga nyolcadik fordulójában. A találkozón a hazaiak szerezték meg a vezetést, majd a Dorognak Barna Gergő és Délczeg Gergely találataival sikerült megfordítania a mérkőzés állását és be is gyűjtötték a három pontot.

    Hídlap
Advertisements