Zsófia

Hídlap

Félreállították és megrongálták az őket megelőző BMW-t

Rongálás miatt indult büntetőeljárás egy 25 éves férfi és egy 16 éves lány ellen, akik július 5-én megrongálták az őket megelőző személygépkocsit. A rendőrség tájékoztatása szerint a sértett az esetet követően feljelentést tett az Esztergomi Rendőrkapitányságon, majd kihallgatták a tokodaltárói lakosokat.

Az elkövetők az ominózus napon Esztergom utcáit járták, amikor egy BMW típusú személyautó megelőzte őket. A 25 éves sofőr ettől vérszemet kapott és a kocsi után eredt, majd folyamatos fényjelzést adott az őket megelőző járműnek. A tokodaltárói férfi visszaelőzött és megállt a BMW előtt. Ki is szállt, hogy kérdőre vonja a másik autó vezetőjét, aki szerinte előzéskor túl közel haladt el mellettük.

A BMW sofőrje a megállást követően elindult, ekkor a 25 éves férfi ráütött a kocsi motorháztetejére, míg a 16 éves lány szerszámmal dobta meg a kocsi jobb oldalát. A rendőrők azonosították őket, a tokodaltárói páros tagjai kihallgatásuk közben beismerték a bűncselekményt.

(Forrás: police.hu)
(Borítókép illusztráció: pixabay.com)

 

 

  • Legyőzte a Gyirmótot a Dorogi FC

    Idegenben, 1:2-es győzelmet aratott a Dorogi FC csapata a Gyirmót FC Győr vendégeként, a Merkantil Bank Liga nyolcadik fordulójában. A találkozón a hazaiak szerezték meg a vezetést, majd a Dorognak Barna Gergő és Délczeg Gergely találataival sikerült megfordítania a mérkőzés állását és be is gyűjtötték a három pontot.

    Hídlap
Advertisements