Fatime

Hídlap

Félreállították és megrongálták az őket megelőző BMW-t

Rongálás miatt indult büntetőeljárás egy 25 éves férfi és egy 16 éves lány ellen, akik július 5-én megrongálták az őket megelőző személygépkocsit. A rendőrség tájékoztatása szerint a sértett az esetet követően feljelentést tett az Esztergomi Rendőrkapitányságon, majd kihallgatták a tokodaltárói lakosokat.

Az elkövetők az ominózus napon Esztergom utcáit járták, amikor egy BMW típusú személyautó megelőzte őket. A 25 éves sofőr ettől vérszemet kapott és a kocsi után eredt, majd folyamatos fényjelzést adott az őket megelőző járműnek. A tokodaltárói férfi visszaelőzött és megállt a BMW előtt. Ki is szállt, hogy kérdőre vonja a másik autó vezetőjét, aki szerinte előzéskor túl közel haladt el mellettük.

A BMW sofőrje a megállást követően elindult, ekkor a 25 éves férfi ráütött a kocsi motorháztetejére, míg a 16 éves lány szerszámmal dobta meg a kocsi jobb oldalát. A rendőrők azonosították őket, a tokodaltárói páros tagjai kihallgatásuk közben beismerték a bűncselekményt.

(Forrás: police.hu)
(Borítókép illusztráció: pixabay.com)

Advertisements

  • Elbontják a határzárat a letkési átkelőhelynél

    Pénteken este 20:30-kor kezdik elbontani a fizikai határzár betonelemeit a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei – közölte legfrissebb rendőrségi tájékoztatás alapján Huszák Tamás polgármester a Letkés Község Önkormányzata Facebook oldalon.

    Hídlap
  • Összetartozás jegyében helyezték el az anyaföldet az ereklyetartóban

    Az Esztergomi Polgári Körök szervezésében a Prímás-szigeten található Országzászlónál emlékeztek meg a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulójáról. A kopjafa mellett kapott helyet az az ereklyetartó, mely mostantól az egykori Esztergomi vármegye településeiről származó földeket tartalmazza.

    Hídlap
Advertisements