Bulcsú

Hídlap

Az MTK ellen folytatódhat a dorogi sikerszéria

Két forduló után hat ponttal a negyedik helyen áll a Dorogi FC a Merkantil Bank Ligában. Az első fordulóban elért bravúros győzelmet egy újabb siker követte: a 41 éves Sitku Illés idegenbeli góljával a Nyíregyháza elleni rangadót is behúzták. Augusztus 11-én hazai környezetben az MTK ellen folytatódhat a sikerszéria.

Mint arról beszámoltunk, augusztus 4-én a Vasas FC elleni találkozón bravúros győzelmet aratott a Dorog, az angyalföldiek egyszerűen nem tudták felvenni a versenyt a parádézó dorogiakkal. A második fordulóban hosszú, szabolcsi túrára indult a csapat és némi meglepetésre a Nyíregyházával szemben is megszerezték a három pontot. Bár úgy tűnt, hogy a mérkőzés 0:0-val végzőik, a rangidős, Sitku Illés villant egyet és megszerezte pályafutása egyik legfontosabb találatát.

A harmadik forduló is nehéznek ígérkezik, hiszen az előző szezon végén az NB I-ből kipottyant MTK látogat a dorogi Buzánszky Jenő Stadionba. Bár az alakulat motorja, Air Sanyi, alias Torghelle Sándor távozott, még mindig van egy Kanta János és Pintér Ádám a keretben, akik már sokat letettek az asztalra. Minden bizonnyal ők lesznek a legnagyobb ellenfelei a dorogi csapatnak, de bízhatunk benne, hogy Paudits Patrik és társai sok borsot törnek a budapestiek orra alá.

Nem lennénk meglepve, ha a harmadik fordulóban is győztesként hagyná el a pályát a Dorog. A csapat nagyon egyben van, a felkészülés jól sikerült, a keretet pedig sikerült megerősíteni. Az MTK elleni találkozó augusztus 11-én 17:30-kor kezdődik.

Advertisements

  • Anyósát fenyegette meg a szakítás miatt

    Akár két év fegyházbüntetésre ítélhetik, és három évre eltilthatják a közügyektől azt a férfit, aki anyósán kérte számon, hogy megszakadt a kapcsolata a volt élettársával. A vádlott azzal fenyegette meg a sértettet, hogy megöli.

    Hídlap
  • Verőcei diákok nyerték meg a nemzetközi matekverseny döntőjét

    Világra szóló sikert értek el a verőcei iskolások: a Géza Fejedelem Református Általános Iskola Integrálók nevű csapata holtversenyben első helyen végzett a Bolyai Matematika Csapatverseny nemzetközi döntőjében. Gratulálunk a régiónkat és hazánkat képviselő tanulóknak!

    Hídlap
Advertisements