Zsófia

Hídlap

Még egy hétig lehet jelentkezni a Miss Alpok Adria szépségversenyre

Augusztus 17-ig lehet jelentkezni a Miss Alpok Adria Komárom-Esztergom Megye Szépe megmérettetésnek, amelyet szeptemberben rendeznek meg Dorogon. A szervezők olyan, 14 és 26 év közötti lányok jelentkezését várják, akik büszkén viselnék a megtisztelő címet és képviselnék a megyét az országos döntőben.

A szépségverseny iránt érdeklődőknek elsőként nincs más teendőjük, minthogy egy fotót és rövid bemutatkozást küldjenek az info@missalpokadria.hu e-mail címre. Megéri benevezni a megmérettetésre, hiszent értékes nyereménnyel gazdagodhatnak a hölgyek.

A castingok több helyszínen zajlanak majd, melynek időpontjáról a közeljövőben adnak tájékoztatást. További információ az említett e-mail címen, valamint a verseny Facebook oldalán és a +36-70-252-3908-as telefonszámon kérhető.

  • Legyőzte a Gyirmótot a Dorogi FC

    Idegenben, 1:2-es győzelmet aratott a Dorogi FC csapata a Gyirmót FC Győr vendégeként, a Merkantil Bank Liga nyolcadik fordulójában. A találkozón a hazaiak szerezték meg a vezetést, majd a Dorognak Barna Gergő és Délczeg Gergely találataival sikerült megfordítania a mérkőzés állását és be is gyűjtötték a három pontot.

    Hídlap
Advertisements