Bulcsú

Hídlap

Még egy hétig lehet jelentkezni a Miss Alpok Adria szépségversenyre

Augusztus 17-ig lehet jelentkezni a Miss Alpok Adria Komárom-Esztergom Megye Szépe megmérettetésnek, amelyet szeptemberben rendeznek meg Dorogon. A szervezők olyan, 14 és 26 év közötti lányok jelentkezését várják, akik büszkén viselnék a megtisztelő címet és képviselnék a megyét az országos döntőben.

A szépségverseny iránt érdeklődőknek elsőként nincs más teendőjük, minthogy egy fotót és rövid bemutatkozást küldjenek az info@missalpokadria.hu e-mail címre. Megéri benevezni a megmérettetésre, hiszent értékes nyereménnyel gazdagodhatnak a hölgyek.

A castingok több helyszínen zajlanak majd, melynek időpontjáról a közeljövőben adnak tájékoztatást. További információ az említett e-mail címen, valamint a verseny Facebook oldalán és a +36-70-252-3908-as telefonszámon kérhető.

Advertisements

  • Anyósát fenyegette meg a szakítás miatt

    Akár két év fegyházbüntetésre ítélhetik, és három évre eltilthatják a közügyektől azt a férfit, aki anyósán kérte számon, hogy megszakadt a kapcsolata a volt élettársával. A vádlott azzal fenyegette meg a sértettet, hogy megöli.

    Hídlap
  • Verőcei diákok nyerték meg a nemzetközi matekverseny döntőjét

    Világra szóló sikert értek el a verőcei iskolások: a Géza Fejedelem Református Általános Iskola Integrálók nevű csapata holtversenyben első helyen végzett a Bolyai Matematika Csapatverseny nemzetközi döntőjében. Gratulálunk a régiónkat és hazánkat képviselő tanulóknak!

    Hídlap
Advertisements