Zsófia

Hídlap

Két autó ütközött össze Esztergomban

Két személygépkocsi ütközött össze augusztus 12-én hétfőn az esztergomi Csatai Szabó János utcában. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a balesetet okozó jármű vezetője nem adott elsőbbséget a védett úton közlekedő autósnak.

A helyszínelés viszonylag hamar befejeződött, köszönhetően annak, hogy a rendőröknek nem kellett messzire menniük, hiszen az Esztergomi Rendőrkapitányság közelében ütközött össze a két kocsi. Racsné Galambos Gréta rendőr százados, sajtóreferens elmondta, hogy az anyagi káros balesetben senki sem sérült meg.

A tikkasztó hőség az autóvezetőkre is hatással van: a sofőrök reakcióideje megnőhet, könnyen elbambulhatnak, ezért érdemes óvatosabban közlekedni.

  • Legyőzte a Gyirmótot a Dorogi FC

    Idegenben, 1:2-es győzelmet aratott a Dorogi FC csapata a Gyirmót FC Győr vendégeként, a Merkantil Bank Liga nyolcadik fordulójában. A találkozón a hazaiak szerezték meg a vezetést, majd a Dorognak Barna Gergő és Délczeg Gergely találataival sikerült megfordítania a mérkőzés állását és be is gyűjtötték a három pontot.

    Hídlap
Advertisements