Eleonóra

Hídlap

Kiderült, hogyan történt a dorogi Köztársaság úti baleset

Augusztus 18-án néhány perccel 21 óra előtt frontális baleset történt a dorogi Köztársaság úton található kanyarban – írtuk korábban. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az ominózus útszakaszon az ütközés következtében egy fő súlyos, hat fő pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

Gánya Balázs sajtóreferens megkeresésünkre elmondta, hogy egy 21 éves dorogi nő vezette a balesetet okozó Chevrolet Lacetti típusú személygépkocsit. A hölgy a Köztársaság úton a Jubileum tér irányába közlekedett: először felhajtott a szintbeli különbséggel ellátott járdára, majd visszatért az úttestre és frontálisan összeütközött a szemből érkező Skodával, amelyet egy 31 éves csolnoki lakos vezetett.

Mint arról a baleset napján beszámoltunk, hatalmas tömeg verődött össze a helyszínen. A bámészkodók körbeállták az autókat, majd néhány perc múlva a helyszínre értek a mentők, a rendőrök és a tűzoltók is. A Facebook oldalunkon közzétett fénykép alatt pedig még aznap este elszabadultak az indulatok. Értesülésünk szerint a vétkes sofőr ittas állapotban vezetett, de ezt az információt nem erősítették meg.

  • Segítséget kérnek a Szemétirtók

    A cigarettacsikkek elleni hadjáratáról, valamint a gumiabroncs gyűjtésről ismert Szemétirtók ezúttal azon ötletelnek, hogy mit lehet kezdeni a természetben fellelhető, kibelezett hűtőkkel. Várják azok jelentkezését, akiknek van újrahasznosítással kapcsolatos ötletük.

    Hídlap
Advertisements