Aladár, Álmos

Hídlap

Halálos vonatbaleset történt Kismarosnál

Halálos baleset történt szerdán este Kismaros és Nagymaros között – írja a police.hu információra hivatkozva a hirado.hu. Az eddig információk szerint a fénysorompó tilos jelzése ellenére a sínekre hajtott egy személygépkocsi, amely összeütközött egy nemzetközi vonattal.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 19 óra körül Varsó felől a Nyugati Pályaudvar felé közlekedett egy Báthory EuroCity vonat, amely a 12-es főút 9. kilométerszelvényében, Kismaros és Nagymaros között összeütközött egy személygépkocsival. A kocsiban utazó három ember meghalt, a vonaton senki sem sérült meg.

A hirado.hu tájékoztatása szerint a baleset a főút forgalmát nem érinti, a vasúti közlekedés a helyszínelés idejéig mindkét irányban szünetel. A Mávinform közleménye szerint a váci Volán társaság két autóbuszt, a rendőrség pedig két kisbuszt küld a helyszínre, mellyel elszállíthatják az utasokat.

Ezen kívül a Volán menetrendszerinti járatain a vasúti bérleteket és utazási igazolványokat Vác és Nagymaros között elfogadják. A vonatok Verőce és Nagymaros állomásig közlekednek és onnan indulnak vissza Vác, Budapest, illetve Szob felé. A nemzetközi vonatok Vác és Nagymaros állomásig közlekednek.

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Csámpai Attila a hirado.hu-nak elmondta, hogy a műszaki mentést a váci és fővárosi tűzoltók mellett a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat munkatársai végzik.

(Borítókép: M1/hirado.hu)

  • Labdarúgó magyar kupa negyeddöntőjébe jutott a Dorog

    A hazai 4:1-es siker után, idegenben is legyőzte a Dorog a III. Kerületi TVE csapatát és bejutott a Magyar Kupa negyeddöntőjébe. A visszavágón Vigh Ádám és Girsik Áron góljainak köszönhetően 0:2-re nyert a “Bányász”.

    Hídlap
  • Újra lecsapott Dorogon a csavaros virslis tettes

    A Bartók Béla utca után újabb dorogi területet szórtak tele csavaros virslivel. Ezúttal a Kenyérmezői-patak Fáy András lakótelep mögötti szakaszán találtak húsdarabokat. Egyesek szerint ugyanaz lehet az elkövető, akinek köszönhetően a Bartók Béla utcában elpusztult egy kutya.

    Hídlap
Advertisements