Zsófia

Hídlap

Halálos vonatbaleset történt Kismarosnál

Halálos baleset történt szerdán este Kismaros és Nagymaros között – írja a police.hu információra hivatkozva a hirado.hu. Az eddig információk szerint a fénysorompó tilos jelzése ellenére a sínekre hajtott egy személygépkocsi, amely összeütközött egy nemzetközi vonattal.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 19 óra körül Varsó felől a Nyugati Pályaudvar felé közlekedett egy Báthory EuroCity vonat, amely a 12-es főút 9. kilométerszelvényében, Kismaros és Nagymaros között összeütközött egy személygépkocsival. A kocsiban utazó három ember meghalt, a vonaton senki sem sérült meg.

A hirado.hu tájékoztatása szerint a baleset a főút forgalmát nem érinti, a vasúti közlekedés a helyszínelés idejéig mindkét irányban szünetel. A Mávinform közleménye szerint a váci Volán társaság két autóbuszt, a rendőrség pedig két kisbuszt küld a helyszínre, mellyel elszállíthatják az utasokat.

Ezen kívül a Volán menetrendszerinti járatain a vasúti bérleteket és utazási igazolványokat Vác és Nagymaros között elfogadják. A vonatok Verőce és Nagymaros állomásig közlekednek és onnan indulnak vissza Vác, Budapest, illetve Szob felé. A nemzetközi vonatok Vác és Nagymaros állomásig közlekednek.

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Csámpai Attila a hirado.hu-nak elmondta, hogy a műszaki mentést a váci és fővárosi tűzoltók mellett a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat munkatársai végzik.

(Borítókép: M1/hirado.hu)

  • Legyőzte a Gyirmótot a Dorogi FC

    Idegenben, 1:2-es győzelmet aratott a Dorogi FC csapata a Gyirmót FC Győr vendégeként, a Merkantil Bank Liga nyolcadik fordulójában. A találkozón a hazaiak szerezték meg a vezetést, majd a Dorognak Barna Gergő és Délczeg Gergely találataival sikerült megfordítania a mérkőzés állását és be is gyűjtötték a három pontot.

    Hídlap
Advertisements