Eleonóra

Hídlap

Hazai pályán taroltak a dorogi birkózók

A dorogi sportcsarnokban rendezték meg a KO-VA GÉP Kupa nemzetközi birkózó versenyt, melyen mintegy száz fiatal sportoló lépett szőnyegre. A megmérettetésen honi, szlovákiai és némi meglepetésként szerbiai magyar versenyzők is szerepeltek. A Dorogi Nehézatlétikai Club (DNC) ezúttal is érmek sokaságát zsebelte be.

A Diák II. korcsoportban (2008-2009-es születésűek mezőnye), Góman Kevin (26 kg) bronz-, Kovács Edvin (32 kg) ezüst-, Farnadi Mátyás (35 kg) bronz-, Torda Regő (38 kg) arany-, Szivek Vajk (46 kg) pedig bronzérmes lett.

A Diák I. korcsoportban (2006-2007) is szép eredmények születtek. Grósz Arnold (29 kg), Mede Rajmund (38 kg), Kátai Marcell (50 kg), Torda Kende (54 kg), Kovács Márk (85 kg) egyaránt megnyerte kategóriáját. Beták Bartal (35 kg) ezüstérmet szerzett, Czompál Máté (42 kg), Benkő Csanád (54 kg) és Vörös Tibor (58 kg) pedig harmadik helyen végzett.

A csapatversenyt a dorogi csapat nyerte meg, a második helyet a Cegléd, a harmadikat pedig az Eger szerezte meg. A legjobb hazai versenyző díját az aranyérmet szerző Torda Regő vehette át.

(Fotó: Knyaskó Máté)

  • Segítséget kérnek a Szemétirtók

    A cigarettacsikkek elleni hadjáratáról, valamint a gumiabroncs gyűjtésről ismert Szemétirtók ezúttal azon ötletelnek, hogy mit lehet kezdeni a természetben fellelhető, kibelezett hűtőkkel. Várják azok jelentkezését, akiknek van újrahasznosítással kapcsolatos ötletük.

    Hídlap
Advertisements