Zsófia

Hídlap

Hazai pályán taroltak a dorogi birkózók

A dorogi sportcsarnokban rendezték meg a KO-VA GÉP Kupa nemzetközi birkózó versenyt, melyen mintegy száz fiatal sportoló lépett szőnyegre. A megmérettetésen honi, szlovákiai és némi meglepetésként szerbiai magyar versenyzők is szerepeltek. A Dorogi Nehézatlétikai Club (DNC) ezúttal is érmek sokaságát zsebelte be.

A Diák II. korcsoportban (2008-2009-es születésűek mezőnye), Góman Kevin (26 kg) bronz-, Kovács Edvin (32 kg) ezüst-, Farnadi Mátyás (35 kg) bronz-, Torda Regő (38 kg) arany-, Szivek Vajk (46 kg) pedig bronzérmes lett.

A Diák I. korcsoportban (2006-2007) is szép eredmények születtek. Grósz Arnold (29 kg), Mede Rajmund (38 kg), Kátai Marcell (50 kg), Torda Kende (54 kg), Kovács Márk (85 kg) egyaránt megnyerte kategóriáját. Beták Bartal (35 kg) ezüstérmet szerzett, Czompál Máté (42 kg), Benkő Csanád (54 kg) és Vörös Tibor (58 kg) pedig harmadik helyen végzett.

A csapatversenyt a dorogi csapat nyerte meg, a második helyet a Cegléd, a harmadikat pedig az Eger szerezte meg. A legjobb hazai versenyző díját az aranyérmet szerző Torda Regő vehette át.

(Fotó: Knyaskó Máté)

  • Legyőzte a Gyirmótot a Dorogi FC

    Idegenben, 1:2-es győzelmet aratott a Dorogi FC csapata a Gyirmót FC Győr vendégeként, a Merkantil Bank Liga nyolcadik fordulójában. A találkozón a hazaiak szerezték meg a vezetést, majd a Dorognak Barna Gergő és Délczeg Gergely találataival sikerült megfordítania a mérkőzés állását és be is gyűjtötték a három pontot.

    Hídlap
Advertisements