Zsófia

Hídlap

Motorost sodort el egy autós a 117-es úton

Kórházba szállították annak a robogónak a vezetőjét, akit augusztus 29-én csütörtökön délelőtt sodort el egy autós a 117-es úton. A 11-es úti lehajtó közelében történt balesetet okozó kocsis meglépett a helyszínről, de nem jutott messzire, ugyanis a nyergesújfalui rendőrök néhány perc múlva lekapcsolták őt.

Információink szerint egy Ford márkájú személygépkocsi és egy robogó haladt Tát felé, amikor a kereszteződés után az autós előzésbe kezdett. Rosszul mérte fel az oldaltávolságot és elsodorta a motorost. Értesüléseink szerint a robogót vezető tokodi férfi kisebb sérüléseket szenvedett, a mentők pedig további kivizsgálás céljából kórházba szállították.

Nem tudni, hogy miért, valószínűleg el akarta kerülni a büntetést, ezért a sofőr továbbhajtott, de néhány kilométerrel távolabb a nyergesújfalui rendőrök megállították őt. A rendőrök büntetőeljárást indítanak és a cserbenhagyás miatt is felelhet majd az autó vezetője.

A helyszínelés idejére a forgalom félpályán haladt, majd miután a sérült személyt elszállították a helyszínről, a motort letolták a közeli mellékútra, hogy mindkét sávban szabadon lehessen közlekedni. A jármű bal oldalán kisebb darabon lekopott a festés, valamint az ütközés következtében a csomagtartó is meghajlott.

  • Legyőzte a Gyirmótot a Dorogi FC

    Idegenben, 1:2-es győzelmet aratott a Dorogi FC csapata a Gyirmót FC Győr vendégeként, a Merkantil Bank Liga nyolcadik fordulójában. A találkozón a hazaiak szerezték meg a vezetést, majd a Dorognak Barna Gergő és Délczeg Gergely találataival sikerült megfordítania a mérkőzés állását és be is gyűjtötték a három pontot.

    Hídlap
Advertisements