Zsófia

Hídlap

Szalagkorlátnak ütközött egy motoros a bajnai szerpentinen

Lesodródott az útról és szalagkorlátnak ütközött egy motorkerékpáros augusztus 31-én, szombaton délután a 1119-es úton. Úgy tudjuk, hogy a motoros Héreg felől közlekedett Bajna felé, majd a szerpentinen túljutva az utolsó kanyarban felborult. A sérült sofőrt a mentők kórházba szállították.

A Bajna és Héreg közötti szerpentinen gyakran történnek balesetek, az útburkolat felújítása pedig csak tovább rontott a helyzeten. A Dorogi Rendőrkapitányság rendőrei 2018-ban figyelemfelhívó táblákat helyeztek el azzal a szándékkal, hogy megelőzzék a tragikus motorbaleseteket.

Az augusztus 31-i baleset helyszínén a mintegy másfél órán keresztül helyszíneltek a rendőrök, a forgalom fél pályán, rendőri irányítás mellett haladt. A motoros minden bizonnyal nem rendelkezett kellő helyismerettel, így nem volt tisztában annak, hogy mekkora sebességgel lehet biztonságosan bevenni a kanyart.

(Fotó: beküldött kép)

  • Legyőzte a Gyirmótot a Dorogi FC

    Idegenben, 1:2-es győzelmet aratott a Dorogi FC csapata a Gyirmót FC Győr vendégeként, a Merkantil Bank Liga nyolcadik fordulójában. A találkozón a hazaiak szerezték meg a vezetést, majd a Dorognak Barna Gergő és Délczeg Gergely találataival sikerült megfordítania a mérkőzés állását és be is gyűjtötték a három pontot.

    Hídlap
Advertisements