Aladár, Álmos

Hídlap

Szalagkorlátnak ütközött egy motoros a bajnai szerpentinen

Lesodródott az útról és szalagkorlátnak ütközött egy motorkerékpáros augusztus 31-én, szombaton délután a 1119-es úton. Úgy tudjuk, hogy a motoros Héreg felől közlekedett Bajna felé, majd a szerpentinen túljutva az utolsó kanyarban felborult. A sérült sofőrt a mentők kórházba szállították.

A Bajna és Héreg közötti szerpentinen gyakran történnek balesetek, az útburkolat felújítása pedig csak tovább rontott a helyzeten. A Dorogi Rendőrkapitányság rendőrei 2018-ban figyelemfelhívó táblákat helyeztek el azzal a szándékkal, hogy megelőzzék a tragikus motorbaleseteket.

Az augusztus 31-i baleset helyszínén a mintegy másfél órán keresztül helyszíneltek a rendőrök, a forgalom fél pályán, rendőri irányítás mellett haladt. A motoros minden bizonnyal nem rendelkezett kellő helyismerettel, így nem volt tisztában annak, hogy mekkora sebességgel lehet biztonságosan bevenni a kanyart.

(Fotó: beküldött kép)

  • Labdarúgó magyar kupa negyeddöntőjébe jutott a Dorog

    A hazai 4:1-es siker után, idegenben is legyőzte a Dorog a III. Kerületi TVE csapatát és bejutott a Magyar Kupa negyeddöntőjébe. A visszavágón Vigh Ádám és Girsik Áron góljainak köszönhetően 0:2-re nyert a “Bányász”.

    Hídlap
  • Újra lecsapott Dorogon a csavaros virslis tettes

    A Bartók Béla utca után újabb dorogi területet szórtak tele csavaros virslivel. Ezúttal a Kenyérmezői-patak Fáy András lakótelep mögötti szakaszán találtak húsdarabokat. Egyesek szerint ugyanaz lehet az elkövető, akinek köszönhetően a Bartók Béla utcában elpusztult egy kutya.

    Hídlap
Advertisements